Van Bruisend Rotterdam naar Groot-Brittannië

0
2243
Miniworld Rotterdam

Kom je ook langs deze zomer? Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Bekijk hotspots als de Erasmusbrug en het mooie Rotterdam CS in het klein en zie hoe mooi Nederland van boven is. Deze familieattractie zit vol verrassende verhalen – en het is nog leerzaam ook. Zet je zintuigen op scherp: vind jij de vijf pinguïns, de drie superhelden en de koe in een hangmat?

Van typisch Nederlandse landschappen, via de prachtige havens naar wereldstad Rotterdam. Ontdek typische Rotterdamse hotspots zoals de Kuip en de Euromast, en prachtige historische gebouwen en kerken, maar dan in het klein. Ontdek een stukje vooroorlogs Rotterdam. Je komt tijd en ogen te kort voor de ruim 2.800 gebouwen, 13 stations en 150 treinen, de 27.000 bewonertjes en 20.000 lampjes. De Rotterdamse miniaturen zitten vol interessante weetjes en grappige details. En als je dan nog verder wilt reizen, steek je het kanaal over naar ons nieuwe bouwdeel: Groot-Brittannië. De mooiste highlights van Engeland zijn hier vinden. Schotland is in aanbouw, wat een uniek kijkje achter de schermen biedt. En dit alles kan bij Miniworld allemaal in 1 dagdeel!

Magische wereld vol lichtjes

In Miniworld Rotterdam duurt een dag 24 minuten in plaats van 24 uur. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 minibewoners en komt de kleine wereld weer tot leven. Ze werken, wonen, reizen en beleven onderweg allerlei avonturen. Overal snellen treinen naar hun bestemming en vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa. Leuk: met drukknoppen bij verschillende onderdelen kun je de miniwereld écht laten bewegen.

Miniworld Rotterdam

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met een spannend en verassend kinderfeestje in onze miniatuurwereld! Natuurlijk krijgt iedereen extra voordelig toegang. Ga met je vriendjes als een speurneus door de miniatuurwereld en ontdek de geheimen van de miniatuurwereld met de rondleiding achter de schermen. Het kinderfeestje wordt nog completer met een lekker kindermenu!

Ligging

Miniworld Rotterdam is uitstekend bereikbaar. Je vindt Miniworld Rotterdam op 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Voor de auto is er in de directe omgeving parkeergelegenheid. P2 van het Groothandelsgebouw is direct naast onze ingang.

Algemene informatie

Openingstijden
Woensdag, donderdag en vrijdag: 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00 tot 17:00 uur
In schoolvakanties hanteren we ruimere openingstijden.
Bezoek onze website voor de actuele openingsinformatie.

Prijs
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 9,25
Volwassenen: € 12,95

Adres:
Weena 745, Rotterdam
010-2400501 / info@miniworldrotterdam.com
www.miniworldrotterdam.com