Herstel uw balans met yogatherapie

0
1834
Born4Yoga

Bij ons kunt u terecht voor bewegings / yoga therapie, diverse soorten yoga stijlen, en pilates. Born4Yoga is naast yogastudio tevens een paramedische praktijk , waar je m.b.v. oefeningen en yoga weer in balans kunt komt. Wij hanteren de uitstraling en visie dat yoga voor iedereen is!

Yoga is meer dan houdingen alleen, het is ‘het kalmeren van de fluctuaties van de geest’, met andere woorden het vinden van uw innerlijke balans en het ZELF. Het maakt dus totaal niet uit of u flexibel bent of niet. Wij helpen u hoe u meer in contact kan komen met, en bewust te worden van uw unieke zelf in al zijn kracht.

Door middel van ademhaling, houdingen en meditatie maar ook met een lach en enthousiasme begeleiden wij u in uw weg naar persoonlijke groei. Kom gerust eens mee doen en ervaar het zelf!

Tevens bieden wij individuele hulp bij een scala aan klachten waar soms geen duidelijke medische oorzaak voor te vinden is, zoals onder andere chronische pijn, slapeloosheid, burn-out, herstel na COVID-19, hormonale disbalans, (postnatale) depressie en angst. Een bezoek aan een geaccrediteerd yogatherapeut kan in deze gevallen uitkomst bieden. Wilt u meer informatie? U bent van harte welkom voor een kopje thee in Waddinxveen of Boskoop!

Born4Yoga
H. Heijermanslaan 4, Waddinxveen
Laag Boskoop 16, Boskoop
T. 06-16616397
www.born4yoga.com