Sporten met een Personal touch

0
1673
Personal Sports Club

“Eindelijk”, verzucht Mino Raouf van Personal Sports Club in Zoetermeer. “We mogen weer open!” We begrijpen zijn diepe zucht. Na bijna zes maanden mochten fitnesscentra namelijk op woensdag 19 mei eindelijk weer hun deuren openen. Zo ook Personal Sports Club (PSC) in Zoetermeer. “Iedereen heeft uitgekeken naar het moment, waarbij men weer kan gaan trainen om zijn/haar coronakilo’s kwijt te raken en sommige trainden weer voor een summer body”, vertelt Mino enthousiast. Dit werd ook wel weer een tijd na maanden gesloten te zijn. “Wij snappen dat die quarantaine kilootjes moeilijk te verwerken zijn.”

Personal touch

Bij Personal Sports Club heeft u meerdere mogelijkheden. Er zijn zowel lifestyle beauty- als sportmogelijkheden die er voor zorgen dat u weer in een op en top conditie kan verkeren. Personal Sports Club is een rustige sportclub met een prettige sfeer die resultaat garandeert. “Bij ons vindt u geen groepen jongeren of bodybuilders, maar mensen die gericht trainen. In een gezellige en gemoedelijke omgeving kunt u individueel en in groepsverband, recreatief of resultaatgericht sporten. Onze slogan ‘Sporten met een Personal touch’ zegt het al. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Intensievere begeleiding van onze klanten doen we door middel van personal training. Alle klanten kunnen te allen tijde bij hun personal trainer terecht voor antwoord op hun vragen en/of voor persoonlijk trainings- en voedingsadvies.”

Personal Sports Club

Faciliteiten van topkwaliteit

“Wij zijn een uniek fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer waar u verantwoord en veilig kunt sporten”, aldus Mino. Wellness voert bij ons de boventoon en bovendien zijn alle faciliteiten van topkwaliteit. Bij ons zult u ervaren dat sporten en ontspannen in een sfeer van luxe en comfort in één club samenvallen. Ons gespecialiseerd personeel, met een passie voor Leisure en Wellness, zorgt ervoor dat u kunt bewegen en ontspannen op de manier die bij u past. Onze club beperkt zich qua ledenaantal om de kwaliteit voor u als lid te bewaken. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk bij Personal Sports Club!” Met een aantal gloednieuwe apparaten en een nieuw kunstgrasveld heeft Personal Sports Club niet stilgezeten tijdens de lockdown. Ze hebben er alles aan gedaan om er helemaal klaar voor te zijn, wanneer u besluit om weer te komen. Personal Sports Club kijkt er naar uit om u weer te mogen ontvangen. Op vertoon van dit artikel ontvangt u bovendien de eerste 3 maanden gratis sporten en een extra verrassing!

Personal Sports Club
Europaweg 226, Zoetermeer
T. 079-8890799
www.personalsportsclub.nl