Oase van rust en design

0
1916
Truste Slaapcomfort

Carpe Diem Beds, meesters in de kunst van het ontspannen, realiseerde afgelopen weken hun tweede shop in shop in Nederland bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort. De nieuwe winkel biedt een volledige designervaring, van deskundig slaapadvies en persoonlijke samenstelling van het bed tot slaapkameraccessoires in samenwerking met Designers Guild en de ROMO Group, allemaal met het oog op een echt op maat gemaakte slaapkamerervaring.

Carpe Diem Beds heeft meer dan twee decennia knowhow in het creëren van handgemaakte bedden aan de Zweedse westkust, voor tophotels en privéwoningen over de hele wereld. Het bedrijf verstevigt zijn positie in Nederland nu met een indrukwekkende shop in shop, centraal in Nederland, Amersfoort. In de Slaapspeciaalzaak van Truste Slaapcomfort met een oppervlakte van 1000 vierkante meter en twee verdiepingen, heeft de Carpe Diem Beds shop in shop een prominente plek gekregen met een verbluffend ontwerp gemaakt door het Carpe Diem Beds Retail Design-team..

Pionier

Carpe Diem Beds is een pionier op het gebied van Zweedse luxe, comfort en design in zijn segment en innoveert voortdurend met unieke oplossingen voor een luxueuze slaapkamerervaring, met bedden vernoemd naar eilanden in de Zweedse archipel die een leven van rust en stilte inspireren. Het merk heeft vijf patenten die allemaal bijdragen aan een optimale ondersteuning van je wervelkolom en een perfecte nachtrust. Deze omvatten een Contour Pocket-systeem, rugsteun, een traag-elastische onderlaag, lendensteun en anti-knelbescherming.

Shop-in-Shop

“De opening van de Carpe Diem Beds shop in shop nodigt de steeds groter wordende groep liefhebbers van het merk uit om een nieuwe manier van ontspannen en slapen te ervaren. We zijn verheugd de consument uit te nodigen om de Carpe Diem Beds filosofie van een op maat gemaakt en ontworpen slaapkamerervaring te ervaren, om onze expertise op het gebied van bedden en liefde voor ontspanning te delen met een focus op luxe, comfort, design en innovatie”, zegt Fred van der Veer, directeur en eigenaar van Truste Slaapcomfort.

Truste Slaapcomfort

Over Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds, in 1995 opgericht aan de Zweedse westkust door Börje Thuleskär, voorzag een slaapervaring die het gevoel en de vrijheid zou weerspiegelen liggend op een bed van heide, omgeven door de natuur. Börje had een professionele achtergrond als chiropractor met eerdere studies in psychologie en erkende het belang van goed slapen voor een gezond leven, zowel mentaal als fysiek. Dit maakte de weg vrij voor Carpe Diem Beds: een bed creëren dat zo comfortabel is dat iedereen die erin sliep het verschil zou weten tussen slapen en slapen.

Truste Slaapcomfort

Slaapervaring personaliseren

In samenwerking met Designers Guild en de ROMO Group kunnen klanten hun bedden, hoofdeinden en decoratieve kussens personaliseren met stoffen en kunnen ze kiezen uit een breed scala aan bed-poten om een volledig naar wens gemaakt bed te creëren. De winkelervaring wordt door Truste aangevuld met een compleet vernieuwde website waar de merk- en productervaring van Carpe Diem Beds perfect tot uiting komen.

Accessoires

De winkel heeft ook producten op voorraad, waaronder luxe bedlinnen sets, milieuvriendelijke geurkaarsen gemaakt van soja-was en Prachtige zijden kimono’s en slaapmaskers – allemaal ontworpen om een ontspannende en rustige slaapkameroase te creëren.

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl