Schoon&Fris met een douchewc

0
2549
Pronk ergo

Douchen is voor ons in Nederland de normaalste zaak van de wereld. Maar stelt u zich nu eens voor, dat ook uw achterwerk na ieder toiletbezoek fris gewassen wordt. Net zo fris als na een verkwikkende douche! Tot enkele jaren geleden was dit duur en omslachtig, want u had namelijk een toilet én een bidet nodig. Met de komst van de douchewc heeft u nu echter alles in één. Geen apart bidet meer, maar gewoon een all-in-one douchewc of de douche(föhn) functie toevoegen aan een bestaand (inbouw)toilet.

Water is niet alleen essentieel om te drinken, maar ook voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het zorgt voor een aangename zachte en optimale reiniging. Niet verwonderlijk dat steeds meer mensen daarom kiezen voor de natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van toiletpapier. U voelt zich na elk gebruik van uw douchewc schoon en fris. Afhankelijk van het model maken andere comfortfuncties uw ervaring van welzijn compleet. Wie dit frisse en schone gevoel eenmaal heeft beleefd, zal het niet meer willen missen.

Pronk ergo

Douchewc-zitting

Voor wie een douche(föhn) functionaliteit aan zijn bestaande toilet wil toevoegen zonder te verbouwen heeft Pronk ergo een breed assortiment van douchewc-zittingen. Binnen de Comfort Seat range heeft u keuze uit vijf verschillende modellen die eenvoudig ter vervanging van uw huidige toiletbril dienen. Het enige wat u nodig heeft zijn een t-splitsing voor de watertoevoer en een stopcontact. Daarnaast beschikt Pronk ergo over twee modellen die uitermate geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking. Uiteraard kunt u de installatie ook door de servicemonteurs van Pronk ergo laten verzorgen. U bent dan verzekerd van een professionele installatie en een uitgebreide gebruikersinstructie.

All-in-One douchewc

Wilt u uw complete toilet vervangen dan biedt een all-in-one douchewc uitkomst. De Geberit AquaClean Mera & Tuma zijn douchewc’s die in elke badkameromgeving passen en boordevol revolutionaire technologie zitten. Het zijn meesterwerken die staan voor het genieten van comfort en luxe. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige en aangename reiniging met een snelle en continue toevoer van warm water. Extra kenmerken omvatten de gepatenteerde TurboFlush spoeltechnologie, een oriëntatielicht, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, een wc-zitting met geïntegreerde verwarming en geurzuivering. Daarnaast zorgt de warmeluchtföhn voor een aangenaam en zachte manier van drogen. Bovendien is de AquaClean Tuma ook als losse zitting verkrijgbaar.

Pronk ergo

Over Pronk ergo

Pronk ergo is de specialist in Nederland op het gebied van douchewc’s. Het bedrijf uit Zoetermeer biedt een ruim assortiment als het gaat om toiletvoorzieningen met was- en droogfunctie. Zo is er voor iedere gebruiker een hygiënische, functionele douchewc. Met deze innovatieve en functionele producten bent u niet alleen verzekerd van degelijkheid en een professionele installatie, maar ook van een goede prijs voor een kwaliteitsproduct. Voor een douchewc bent u bij Pronk ergo dan ook aan het juiste adres.

Showroom

Bent u geïnteresseerd geraakt in een douchewc? Bel dan 079-3611340 voor meer informatie. Ook bent u op afspraak van harte welkom in een van de zes showrooms in Nederland en België. www.pronkergo-douchewc.nl