Wij bouwen naar uw wens!

0
1657
HUIS RENOVATIES

Wij zijn een ervaren bouwbedrijf en hebben vakmensen in dienst met jarenlange ervaring. En wij staan u van A tot Z persoonlijk bij tijdens de gehele verbouwing. Wij verzorgen in goed overleg de renovatie of verbouwing van uw huis, woning of bedrijf. U kunt uw wensen in vervulling laten gaan of u laten adviseren door ons en onze vakmensen.

Toezicht en voortgang

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden geven wij u graag advies en beantwoorden wij al uw vragen. En wij houden oog op de voortgang van uw project op locatie. Graag verwijzen wij u naar onze website voor het bekijken van een van onze projecten: www.huisrenovaties.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf een van onze afgeronde of lopende projecten te bekijken op locatie. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en u laten inspireren door onze vele prachtige projecten.

HUIS RENOVATIES

Over ons

Onze vakkennis en expertise in de bouwsector is al sinds 1950 onderdeel van onze familie historie. Toen onze grootouders in het binnen- en buitenland verschillende grote bouwprojecten uitvoerden na de 2e Wereldoorlog. In de loop der jaren kregen zij te maken met uitdagende en uiteenlopende projecten waarmee enorme kennis en kunde is vergaard. Het familiebedrijf heeft sindsdien talloze projecten gerealiseerd onder leiding van onze grootouder en bouwkundig ingenieur en zijn team van vakmensen.

HUIS RENOVATIES

Huis Renovaties
Oorsprongpark 12, Utrecht
T. 088-1112600
www.huisrenovaties.nl