DS 9 E-TENSE – The power of elegance

0
1733
DS Automobiles Nederland

DS 9 E-TENSE is de gloednieuwe sedan van DS Automobiles en het toonbeeld van Frans vakmanschap. Bij DS Store Den Haag & Rotterdam staat de auto binnenkort in de showroom, maar is nú al te bestellen.

De elegante sedan is vanaf de introductie leverbaar met de plug-in hybride aandrijflijn E-TENSE. Daarbij zorgt de combinatie van een of twee elektromotoren en een benzinemotor voor vermogen en souplesse. De auto is extra geruisloos, accelereert dynamisch en stoot weinig (in de elektrische modus zelfs géén) schadelijke stoffen uit.

DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details geven de auto een onderscheidend uiterlijk, zoals de sierstrip op de motorkap met ‘Clous de Paris’ motief, de DS Cornets positieverlichting en de verzonken portierhandgrepen.

Elke inzittende heeft een overvloed aan ruimte en comfort. Zowel voorin als achterin biedt de auto stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie. De alcantara© hemelbekleding versterkt het gevoel van rust. De DS 9 E-TENSE is leverbaar in vijf kleuren en staat op fraaie 19-inch lichtmetalen wielen.

Bij DS Store Den Haag & Rotterdam is de auto binnenkort te bewonderen én te boeken voor een proefrit. Snelle beslissers kunnen de DS 9 E-TENSE nu al bestellen vanaf € 57.890 rijklaar of € 749 per maand via Private Lease.

Meer informatie

DS STORE DEN HAAG
Rhone 18, Den Haag
T. 070-3471747
www.motorhuis.nl

DS STORE ROTTERDAM
Metaalstraat 5, Rotterdam
T. 010-8504150
www.motorhuis.nl