“Thuis is niet alleen een plek, het is een gevoel”

0
1979
Blits Makelaars - Fotografie Maybelline Koense

Kennis van zaken, betrokkenheid en een persoonlijke klik zijn tegenwoordig doorslaggevend bij de keuze voor een makelaar. Een makelaar is immers een persoonlijk adviseur die u begeleidt bij één van de belangrijkste aan- of verkopen in uw leven. In de zoektocht naar een geschikte makelaar kiezen mensen daarom steeds vaker voor een kleinschalig kantoor. Bij Nicole Mazurel van Blits Makelaars bent u dan op het juiste adres. Zij ondersteunt u van A tot Z bij de aankoop of verkoop van een woning, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken waar u later geen spijt van krijgt.

Wanneer u een huis wilt verkopen of aankopen, dan zijn er maar een paar mogelijkheden. U kunt het zelf doen. U kunt het met wat ondersteuning doen, of u kunt het volledig uitbesteden. Over het algemeen wilt u dan graag dat het een expert is die u erbij betrekt. Met Nicole Mazurel van Blits Makelaars haalt u een betrokken en resultaatgerichte makelaar in ‘huis’ die gaat voor de beste deal voor u. Geboren in Nieuwerkerk aan den IJssel, gewoond in Zevenkamp en nu Nesselande kent zij de regio als geen ander. Zij biedt u een A tot Z dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. “Ik werk met u samen, zodat we zeker stellen dat alles verloopt zoals u het graag wilt”, aldus Nicole. “Daarom beginnen we met een goed gesprek en werken we stap voor stap toe naar die belangrijke afspraak bij de notaris en de uiteindelijke oplevering van uw woning.”

Blits Makelaars - Fotografie Maybelline Koense

Verkoop van een woning is maatwerk

Een huis verkopen zorgt volgens Nicole voor veel vragen. “Vaak komt er meer op u af dan u van tevoren had gedacht. Van eenvoudige zaken als het beschikken over een energielabel tot aan het bepalen van de vraagprijs.” Heeft u de tijd, of heeft u reeds een nieuwe droomwoning gekocht, of zit er wellicht nog een restschuld op de oude woning? Reden tot paniek? Zeker niet. “Ik neem alle aspecten die van belang zijn mee bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie en zorg ervoor dat uw huis verkopen vooral gewoon heel leuk is. En voor elke bezichtiging zorg ik ervoor dat alles tiptop in orde is. Natuurlijk, het blijft spannend. Toch zorg ik ervoor dat u zo veel mogelijk kunt genieten van deze periode, zodat u ook weer vol energie de nieuwe fase in uw leven in kunt stappen”, vertelt Nicole enthousiast.

Overspannen markt

De huizenmarkt is flink overspannen. Een huis bemachtigen wordt een steeds grotere uitdaging. “De huizenprijzen, die al torenhoog waren, stegen vorig kwartaal verder met het snelste tempo in twintig jaar. Het is door de grote druk op de woningmarkt voor huizenkopers moeilijk om snel te slagen. Overbieden is bovendien nu landelijk de norm en wie een huis wil kopen moet snel handelen”, legt Nicole uit. “Steeds meer kopers raken gefrustreerd omdat ze steeds achter het net vissen. Ze zijn te laat, krijgen geen bezichtiging of worden simpelweg overboden.” Het inschakelen van een aankoopmakelaar is dan ook geen overbodige luxe.

Belang aankoopmakelaar

“U kunt mij inschakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht. Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat één van de grootste aankopen in uw leven te doen. Het is een prachtwoning en de roze bril gaat op. Uw emotie neemt het over van de ratio. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Op dit moment heeft u dus behoefte aan een aankoopmakelaar”, vertelt Nicole. “Een eigen adviseur die let op uw belangen als koper.” Hoe reëel is de vraagprijs en waar ligt eventueel onderhandelingsruimte? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Kennis van zaken over onder meer de lokale markt is daarbij ook van groot belang. Ook adviseer ik mijn klanten om altijd een persoonlijk bericht bij de bieding te doen. Laat weten hoe graag u het huis wilt hebben, wat u zo bevalt aan het huis, wat voor gevoel u bij het huis hebt, waarom u de ideale koper bent. Thuis is immers niet alleen een plek, maar vooral een gevoel.”

Nieuw in de regio

Nicole Mazurel is een zelfstandig makelaar die opereert onder de vlag van Blits Makelaars, een kleinschalig makelaarskantoor uit Rotterdam. “De reden waarom ik makelaar ben geworden is om het anders te willen doen. Ik wil betrokken zijn, een persoonlijke benadering en er voor iemand zijn in het proces. Het van waarde zijn is voor mij heel belangrijk.” Het verkopen van uw huis kan volgens Nicole heel leuk zijn omdat u ergens een mooie nieuwe start gaat maken waar u naar uitkijkt maar het kan ook een gedwongen keuze zijn. “Ik wil in beide gevallen degene zijn op wie u kunt vertrouwen en wie u kan helpen met alles wat er op uw pad komt. Om goede adviezen te geven en te helpen daar waar nodig.”

Blits Makelaars
Lodewijk Pincoffsweg 570, Rotterdam
T. 06-42098197
www.blitsmakelaars.nl

Fotografie: Maybelline Koense