De Smid van Leidsche Rijn voor maatwerk

0
1800
All-In Metaal

Vakmanschap komt je tegemoet bij het binnenlopen van de werkplaats van Henry Vaartstra van All-In Metaal aan de Proostwetering.

In vroeger tijden zou hier een aambeeld en een blaasbalg hebben gestaan. Nu is het een modern atelier voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord. ‘Wat de klant wil, dat maken we. En dat kan van alles zijn. Van tien fraaie winkelrekken of stellingen op maat in een nieuwe winkel tot een papegaaienkooi op wielen”, zegt Henry Vaartstra. De ambachtsman is van alle markten thuis voor kleine en grote opdrachten, maar het gaat altijd om speciaal maatwerk van hoogwaardig materiaal. “We maken altijd iets unieks en opvallends. Bijvoorbeeld als cadeau een wijnrek met een eigen naam. Een origineel kerstgeschenk, design van eigen bodem naar eigen ontwerp van een klant”, aldus Henry. “Een speciaal tv-meubel, dat wordt ook veel gevraagd en dan heb je iets wat in geen enkele winkel te koop is.”

Het klantenbestand van All-In Metaal bestaat uit bedrijven en particulieren. “Geef mij een tekening of een schets en ik kan er wat mee”, zegt de ervaren metaalbewerker in zijn werkplaats op bedrijventerrein De Wetering. “En we kunnen ook repareren, dus misschien is dat soms beter, zeker als het om iets waardevols gaat.” All-In Metaal denkt mee met de klant, maar ook na de aankoop en de levering blijft de service. “Ik ben best trots op mijn werk en ben altijd benieuwd hoe iets bevalt, dus bel ik nog vaak met klanten om te horen of alles naar wens is.”

All-In Metaal
Proostwetering 27 K, Utrecht
T. 030-2383162
www.all-inmetaal.nl