Zorgeloos op reis met Personal Touch Travel Bianca de Willigen

0
2087
Bianca de Willigen Personal Touch Travel - Fotografie Maybelline Koense

Ook zo’n zin in vakantie? Boek alvast je vakantie voor in de zomer of herfst bij Bianca de Willigen van Personal Touch Travel. Want én gunstige annuleringsvoorwaarden én alles op maat. “Je hoeft alleen je koffer zelf in te pakken.”

Ze staat te popelen. De vaccinaties kunnen haar niet snel genoeg gaan. Want zodra het negatief reisadvies wordt opgeheven, kan zij weer aan de slag. Ze wil niets liever dan mensen helpen aan hun droomvakantie. “Laten we hopen dat we er deze zomer weer met z’n allen erop uit mogen trekken. Ik ben er in elk geval klaar voor.” Ze heeft het afgelopen jaar niet helemaal stilgezeten. Weekendjes weg in eigen land heeft ze volop geboekt voor haar klanten. “Met wat creativiteit kon je tijdens de lockdown in Nederland nog best wat leuks regelen. Culinaire verrassingen op hotelkamers, bijzondere wandeltochten rondom een bed and breakfast aan zee, op de hei of in de polder. Als je je in Nederland verdiept, zie je vanzelf de schoonheid. Laat onverlet dat ik reikhalzend uitkijk naar het moment dat de grenzen weer opengaan voor niet-noodzakelijke reizen.”

Reisgenen

Bianca de Willigen is geboren met reisgenen. “Reizen is altijd al mijn passie geweest.” India, Singapore, Kenia, de ABC-eiland, Sint Maarten, Tunesië, Kenia, de Maagdeneilanden, de Verenigde Staten – waar is ze nog niet geweest? “Mijn persoonlijke favoriet is Brazilië. Dit land kent zoveel mogelijkheden. De mensen zijn er ontzettend sympathiek, je eet er bijzonder goed. Op Brazilië ben ik verliefd. Het is dan ook niet bij één bezoek gebleven. Ik heb er zelfs een keer carnaval gevierd. Brazilië is schitterend.” De NOTKA in Breda, hogeschool voor toerisme, was na de middelbare school in Rotterdam als toeristische opleiding een logische stap. Ze rolde als vanzelf in de zakenreizen. Als Business Travel Specialist werkte ze onder meer bij grote bedrijven als BCD Travel/American Express en Unilever. Twee jaar geleden besloot ze als zelfstandig reisadviseur-aangesloten bij de franchiseorganisatie Personal Touch Travel tevens SGR/ANVR haar carrière te vervolgen.

Bianca de Willigen Personal Touch Travel - Fotografie Maybelline Koense

Kennis en passie

Dat Bianca de Willigen weet waarover ze praat, dat is duidelijk. Van (vrijwel) elk land weet ze de must do’s, de Instagrammable spots: de tofste bezienswaardigheden, restaurants, barretjes, clubs en stranden. Je gaat gegarandeerd met een stapel interessante tips op reis. Je kunt het allemaal proberen zelf op internet uit te vogelen maar als je het haar laat doen gaat het sneller en je zult minder snel bedrogen uitkomen. Het kaf van het koren kan zij voor je scheiden. Zo zonde als dat zogeheten paradijs waar je een jaar lang voor hebt gespaard een nachtmerrie blijkt te zijn. “Op internet staan echt niet altijd overal de voorwaarden erbij vermeld.” Als ervaren reisagent heeft zij andere ingangen dan de reizigers. “Vaak kan ik dezelfde reis die mensen op internet hebben gezien voor een speciaal tarief aanbieden.” Boek je via Bianca de Willigen heb je direct met haar contact en dat contact blijft totdat je weer veilig thuis bent. “Je hebt dus niet met verschillende contactpersonen te maken wat soms heel vermoeiend en frustrerend voor een reiziger kan zijn. Bij mij kun je bovendien ook na kantoortijden terecht.” Wie voor haar kiest, hoeft in feite alleen zijn of haar koffer zelf in te pakken. “Ik ontzorg jou volledig. Jouw wensen zet ik om in een droomvakantie. Elk reisvoorstel is op maat gemaakt. Naast vluchten, accommodaties en autohuur draag ik desgewenst zorg voor een parkeerplek bij het vliegveld, voor transfers van en naar de luchthaven. Excursies bied ik eveneens op maat aan.” Bij haar hoef je niet te vrezen voor addertjes onder het gras. “Ik ben heel duidelijk over de voorwaarden.”

Vakantie boeken?

“Hoe het werkt? Na het eerste contact maken we afspraak om de reis te bespreken. Overdag, in de avond of in het weekend, wanneer het jou schikt. Aan deze afspraak zijn geen extra kosten verbonden. Ongeveer twee weken voor de reis begint, kom ik nog een keer langs met de reispapieren en een leuke verrassing passend bij de reisbestemming. Heb je al een vakantie in gedachten voor na 15 mei? Laat het me weten. Dan adviseer ik je alvast over een accommodatie met zeer gunstige annuleringsvoorwaarden.” Haar kick als reisadviseur? “De prachtige vakantiefoto’s op de sociale media van tevreden klanten. Dat is mijn beloning.”

Bianca de Willigen Personal Touch Travel - Fotografie Maybelline Koense

Personal Touch Travel
Wim Schuhmacherhof 21, Rotterdam
T. 06-40898043
www.personaltouchtravel.nl/bianca-de-willigen

Fotografie: Maybelline Koense