Chouette Lingerie: Elke vrouw is uniek

0
1960

Ben je op zoek naar goed passende lingerie of badmode? Bij Chouette Leidschendam kun je rekenen op het beste stijl- en maatadvies. Je wordt persoonlijk geholpen door een behulpzame en vakbekwame adviseuse. Zij helpen je de juiste lingerie, nacht- en badmode te vinden die bij je past. Chouette heeft een uitgebreide collectie in vele cupmaten en confectiematen van de beste merken. Ze zijn niet voor niets dé lingeriewinkel in Leidschendam en omstreken!

“Als Lingeriespeciaalzaak is het onze passie om elke vrouw net dat stukje extra mee te geven waardoor ze met een goed gevoel bij ons de deur uitstapt”, vertelt Gerda Belt van Lingeriespeciaalzaak Chouette. “Elke vrouw verandert gemiddeld wel vijf maal in haar leven van maat en om dan weer de goede balans te vinden is zeker een uitdaging. De verschillende fasen in haar leven, van kind naar jonge vrouw, de verandering bij zwangerschap, De overgang, al deze fasen hebben een behoorlijke invloed. Momenteel natuurlijk ook de coronakilo’s, die hakken er bij veel dames ook in.”

Chouette Lingeriespeciaalzaak

Persoonlijk

Lingerie wordt vlak op de huid gedragen en is daarom erg persoonlijk. Je moet je er goed bij voelen en van goed zittende mooie lingerie wordt een vrouw ook blij en zelfverzekerder. “Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment voor elk draagmoment, zoals de dagelijkse bh, de sportbh, de voedingsbh, de tienerbh, de functionele bh voor de oudere dame en de luxe bh, die zo mooi is dat hij eigenlijk een klein beetje gezien mag worden. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide collectie nachtkleding.” De belangrijkheid hiervan wordt volgens Gerda dikwijls onderschat. “Wij brengen 1/3 van de dag door in bed, dus naast dagkleding is goede nachtkleding van belang voor een goede nachtrust. Het neemt transpiratievocht op en bedekt je huid tegen huidirritaties of muggen.”

Chouette Lingeriespeciaalzaak

Laat de zomer maar komen

“Ook wij wachten met spanning op de komende zomer. Een uitgebreide badcollectie hangt klaar om te gaan genieten van zon, zee en vakantie. Wordt het het zwembad, dan is een chloorbestendig badpak het aangewezen kledingstuk”, aldus Gerda. “Voor beide situaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Borstprothesen

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen te maken met borstkanker. “Voor onze persoonlijke aanpak bij mammacare cliënten betekent dit dat zij na een ziekenhuistraject weer hun zelfvertrouwen terugkrijgen. Na een gehele of gedeeltelijke verwijdering van een borst zorgen wij voor een vernieuwd compleet silhouet door het aanvullen met een siliconenprothese. Deze wordt onzichtbaar gedragen in de bijpassende bh”, legt Gerda uit. “Wij zijn al jaren erkend leverancier van borstprothesen voor Leidschendam en omgeving. Wij hebben een groot assortiment aan borstprothesen en bijbehorende lingerie en badkleding. Wij werken voornamelijk op afspraak om een persoonlijke behandeling te kunnen garanderen.

Chouette Lingeriespeciaalzaak

Chouette Lingeriespeciaalzaak
Damlaan 9, Leidschendam
T. 070-3200141
www.chouettelingerie.nl