Vrij wonen in Weidse Weelde

0
1934
Weidse Weelde

Tegen het Bentwoud aan, op loopafstand van winkelcentrum Oosterheem, komt Weidse Weelde. Een prachtig gebouw dat met een knipoog naar de Dudokstijl ontworpen is. De 67 appartementen zijn compleet afgewerkt met een Bruynzeel keuken, moderne badkamer en toiletruimte met mooi sanitair. Verder zijn alle woningen voorzien van een riant balkon én minimaal 84 m² groot.

Weidse Weelde ligt ideaal!

Wandel straks de deur uit en loop zo via het Bentwoudpad het natuurgebied in, doe even snel een boodschap in winkelcentrum Oosterheem of fiets in een kwartier naar het gezellige stadscentrum van Zoetermeer. En ook steden als Rotterdam, Den Haag en Leiden zijn snel en makkelijk bereikbaar.

Weidse Weelde

De verkoop start 22 april

Weidse Weelde wordt een appartementengebouw met volop variatie. Verschillende woningtypes met zo elk hun eigen stijl en ligging. Er zijn acht verschillende woningtypes, van 84 tot 151 m² groot. Stuk voor stuk voorzien van een riante buitenruimte, eigen parkeerplaats voor de deur en een inpandige berging. Voor de fiets zijn volop stallingsplaatsen op de begane grond. Ook als je een elektrische fiets hebt, kun je die hier opladen.

Weidse Weelde

Nieuwsgierig geworden?

Klinkt dit aantrekkelijk? Schrijf je dan in op onze website www.weidseweeldezoetermeer.nl en ontdek hoe ontzettend fijn je kunt wonen op deze toplocatie met alles binnen handbereik.