Persoonlijke zorg en excellente service voor senioren met geheugenproblematiek

0
2027
Korian

In de zeer gewilde groene wijk Bergkwartier bevindt zich Zorgvilla Amersfoort, onderdeel van Rosorum. Een markant jaren ’20 pand met 26 comfortabele woonstudio’s en verschillende gezamenlijke ruimtes. Zeer geschikt voor senioren die in het dagelijks leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven bij geheugenproblematiek.

Warme en persoonlijke zorg

Zorgvilla Amersfoort is één van de locaties van Rosorum. Sandra Westeneng, locatiemanager Zorgvilla Amersfoort, vertelt: “Typerend voor de zorgvilla’s van Rosorum is de warme en persoonlijke zorg. Onze medewerkers nemen de tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren. We leren de bewoners echt kennen door ons te verdiepen in hun levensloop, hobby’s en interesses. Wat eet iemand graag? Welke activiteiten vinden ze belangrijk? We proberen de wensen van onze bewoners mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door activiteiten aan te bieden aangepast op individuele behoeften. Denk aan creatieve bezigheden, geheugenspellen en culinaire activiteiten. En we genieten dagelijks van verse, huisgemaakte maaltijden”

Sfeer proeven?

Een nieuw thuis kiezen kan een lastige zoektocht zijn. Zorgvilla Amersfoort helpt u daar graag bij, door vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. U bent ook altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding. Neem voor meer informatie contact op met Rosorum via 026-3736666 of via info@rosorum.nl. Of neem direct contact op met locatiemanager Sandra Westeneng via het e-mailadres sandra.westeneng@rosorum.nl.