Digital Smile Design – De toekomst van tandheelkunde is hier

0
1704
Helmi's Dental Care - Fotografie iStockphoto

“Als Digital Smile Design experts creëren wij elke dag samen met onze patiënten een nieuwe, unieke en zelfverzekerde glimlach”, vertelt dr. Saghi Helmi. “Het is buitengewoon en kan ook jouw leven veranderen.”

Een echte glimlach is een zelfverzekerde glimlach

Het is volgens dr. Helmi nooit te laat om de glimlach die je altijd al wilde hebben, te krijgen. “Traditionele tandheelkundige behandelingen lossen problemen op en esthetische procedures veranderen het uiterlijk. Wij geloven dat een echte transformatie van een glimlach beide nodig heeft. Een glimlach die er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel is, de bijtfunctie verbetert en de mondgezondheid herstelt. Digital Smile Design biedt een volledig persoonlijke ervaring omdat elke glimlach net zo uniek is als jij zelf.”

Wat is Digital Smile Design?

Digital Smile Design is een uniek, nieuw behandelprotocol dat zoveel verder gaat dan traditionele tandheelkunde. “Door samen te werken met onze patiënten en onze nauwkeurige digitale tools, maken we een glimlach op maat in harmonie met hoe jij eruitziet en hoe je je voelt, van binnen en van buiten. Jouw glimlach weerspiegelt jouw unieke persoonlijkheid”, aldus dr. Helmi. “We kijken niet alleen naar je tanden. We luisteren naar je. Bij elke stap heb je de controle en elke behandeling begint op dezelfde manier – we leren je echt kennen, zodat we jouw wensen begrijpen. Een video-opname helpt ons te zien hoe je jezelf uitdrukt en hoe de wereld jou ziet. Alleen dan kunnen we beginnen met het opbouwen van een glimlach die beide verenigt. Stel je voor dat je een glimlach hebt die je zelfvertrouwen een boost geeft, je persoonlijkheid weerspiegelt en je er fantastisch uit laat zien. Ervaar dit met een test drive van je nieuwe glimlach voordat we iets in de mond gaan doen, vanuit daar werken we terug naar het begin.”

Hoe werkt Digital Smile Design?

Het Digital Smile Design traject bestaat uit drie stappen. “In fase 1 bespreken we in onze DSD kliniek wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Tijdens de DSD intake maken we foto’s en video’s om ervoor te zorgen dat de glimlach die we creëren jouw persoonlijkheid uitstraalt en in harmonie is met je gezicht. In fase 2 werken we met de modernste digitale technologie aan een uniek behandelplan voor jouw zelfverzekerde glimlach. Met een digitale glimlach simulatie en een bibliotheek met scans van natuurlijke tanden kun je zien hoe jouw potentiële glimlach eruit zou kunnen zien. Tot slot vormen en positioneren we in fase 3 met onze 3D software jouw nieuwe tanden virtueel. Met onze 3D printer printen we een voorbeeld van het ideale eindontwerp van jouw glimlach. Deze nieuwe glimlach mag je uitproberen tijdens de test drive. Als je tevreden bent, gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jij jouw ideale zelfverzekerde glimlach krijgt.”

Helmi’s Dental Care, a DSD Clinic

Het unieke DSD behandelprotocol wordt alleen geleverd door een exclusieve groep zorgvuldig geselecteerde, hoogopgeleide experts. Helmi’s Dental Care in Leidschendam is een gecertificeerde Digital Smile Design Clinic, de enige in Nederland. “We maken deel uit van een exclusief wereldwijd netwerk van toonaangevende praktijken, dat de impact begrijpt van een zelfverzekerde glimlach. Een glimlach die net zo uniek is en die de kracht heeft om levens te veranderen.”

Helmi's Dental Care

Interesse?

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw zelfverzekerde glimlach en boek een vrijblijvend consult met één van de DSD experts bij Helmi’s Dental Care via de website www.helmisdentalcare.com.

Helmi’s Dental Care
Vinkenborghlaan 40, Leidschendam
T. 070-3838422
www.helmisdentalcare.com