Als werk je hobby & passie wordt

0
2035
Massagesalon Exclusief - Fotografie iStockphoto

In 1969 geboren Amsterdammer komt na 22 jaar daar gewoond te hebben naar het Gooi.

Ricardo Vermeer is altijd druk geweest met zijn lichaam & geest. “Jezelf verwennen met goed eten is belangrijk. Vlees, vis, groente, fruit, maar natuurlijk tussendoor ook een lekker snoepje, nootjes of chips. En met goede noten is niets mis”, aldus Ricardo. “Ik trainde mijn lichaam in Amsterdam altijd al, en dit heb ik in mijn privégym in het Gooi voortgezet. Ook de vechtsporten boksen & kickboksen hebben mij altijd gefascineerd. Op het moment dat ik het ging combineren met fitness, zag ik mijn lichaam echt groeien en mooier worden. Vanuit mijn privégym geef ik kickboks en privé fitness trainingen.”

Op zoek naar een nieuwe uitdaging is Ricardo zich in 2012 gaan verdiepen in het menselijk lichaam, spieren, gewrichten, en menselijk brein. “Waar we natuurlijk allemaal naar verlangen is een mooi, gezond en goed werkend lichaam & geest”, legt Ricardo uit. “Toen ik in 2014 mijn scheiding achter de rug had, bedacht ik me geen moment om dat wat mij altijd leuk en leerzaam leek werkelijkheid te laten worden. Door het volgen van veel cursussen en veel te lezen over verschillende massages heb ik nu mijn droom werkelijkheid gemaakt.”

Massagesalon Exclusief

In 2019 is hij vol enthousiasme met Massagesalon Exclusief begonnen om mensen te masseren en heeft er zijn beroep van gemaakt. “Wat het super leuk maakt, is het contact met mensen en de dankbaarheid als je een cliënt van zijn spierpijn of andere klachten af kan helpen. Maar laten we eerlijk zijn, het kan natuurlijk ook gewoon lekker zijn om jezelf te laten verwennen met een stevige, goede sportmassage of ontspanningsmassage. Lichaam & geest behoren immers in balans te zijn.

Meer weten over? Bel voor een afspraak: 06-21322127.