Pelgrim lanceert collectie in 100% matzwart

0
2125
Pelgrim

Keukenmerk Pelgrim lanceert als eerste in de markt een serie matzwarte apparaten die volledig op elkaar afgestemd zijn. De omvangrijke collectie bestaat uit gas- en inductiekookplaten, afzuigkappen, multifunctionele ovens en een koffiemachine. Zelfs de handgrepen en bedieningsknoppen zijn matzwart zodat het een stijlvol geheel vormt. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat het makkelijk schoon te houden is. Door de geëmailleerde laag zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar.

Pelgrim doet met deze serie in populair matzwart geen enkele concessie aan design en functionaliteit. Ongeacht welke apparaten men wil combineren, samen vormen zij altijd een harmonieus geheel. Dankzij de brede keuze aan modellen en uitvoeringen is er voor ieder keukenontwerp passende apparatuur te vinden. De rustige uitstraling van de apparaten combineert bovendien moeiteloos met verschillende keukenstijlen. Zo zorgt het matzwart voor een elegant contrast met marmer en voor een chique, tijdloze look in combinatie met een strakke, zwarte designkeuken.

Pelgrim IKR4082M

Deze Pelgrim design inductiekookplaat (83cm) in 100% matzwart heeft ingebouwde afzuiging zodat kookdampen niet in de ruimte komen. Populair in keukens met een kookeiland, omdat er geen afzuigkap in het zicht hoeft te komen. De Pelgrim IKR4082M heeft vier krachtige flexzones die koppelbaar zijn zodat er rechts en links een XL kookoppervlak ontstaat voor bijvoorbeeld een grillpan. Met de sliderbediening per zone is er keuze uit 10 standen, waaronder een mega boost functie.

Pelgrim

Pelgrim COS834MAT

Deze combi-stoomoven met magnetronfunctie in 100% matzwart werd onlangs uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. De multifunctionele 3-in-1 oven is geschikt voor een nis van 45 cm, heeft een XL binnenruimte van 50 liter en 18 ovenfuncties waaronder turbo-hetelucht, (combi) stomen en grillen. De oventemperatuur is regelbaar van 30 tot 230 ºC. De stoomtemperatuur is tot op de graad nauwkeurig in te stellen van 30 tot 100 ºC en werkt met een externe stoomgenerator met waterreservoir van 1,3 liter.

Pelgrim

Pelgrim

Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim. www.pelgrim.nl