Nieuw Hamersveld – Minimalistisch en sereen, met een natuurlijke inslag

0
2104
Habitoo

Op de Hamersveldseweg in Leusden worden twee bijzondere woningen ontwikkeld, geïnspireerd op de architectuur van een oude tabaksschuur. Het ontwerp van de Barn Villa’s wordt gedragen door een bijzondere houten constructie met een open structuur. De uitstraling is hiermee speels maar strak, met een Scandinavisch karakter.

De villa’s zijn gelegen aan de Hamersveldseweg in Leusden, dat met bijna 30.000 inwoners in een aangenaam midden tussen dorp en stad ligt. Met de Utrechtse Heuvelrug en Leusderheide in de nabije omgeving en ook het bruisende stadscentrum van Amersfoort in buurt, heeft Nieuw Hamersveld een schitterende ligging. Architectenbureau Space & Matter is verantwoordelijk voor het design van de woningen. Met haar unieke ontwerpen legt Space & Matter de nadruk op het bevorderen van gemeenschappen en het ontwikkelen van ruimtes die een positieve impact hebben op onze planeet. Deze filosofie vind je in Nieuws Hamersveld op verschillende manieren terug. Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en reserveert Space & Matter in haar ontwerp ruimte voor meerdere generaties. In Nieuw Hamersveld komen vooruitstrevend design, leefbaarheid en ligging samen.

Habitoo

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij interesse in een van deze bijzondere barnwoningen? Download de brochure met alle aanvullende informatie en schrijf je in via de website habitoo.nl/nieuw-hamersveld.