Zeg maar dag tegen spinnenrag!

0
1943
Spiderbuster Nederland - Fotografie iStockphoto

Heeft u ook een mooi huis of representatief bedrijfspand dat ontsierd wordt door spinrag en uitwerpselen van spinnen? Dan is dat op z’n zachtst gezegd erg vervelend en niet bepaald een visitekaartje. Insecten zoals vliegen en muggen worden sterk aangetrokken door de wandverlichting en de veelal aanwezige reclameverlichting. Dat is natuurlijk een feest voor de spinnen maar helaas is dat voor u een groot nadeel. Want niet enkel uw verlichting maar de rest van uw gehele pand wordt ook door de spinnen vervuild. En naast huizen en bedrijfspanden worden ook appartementencomplexen, caravans, boten en de daarbij behorende (beveiligings)camera’s en sensoren sterk bevuild. En ook zonder de “gewilde” verlichting zijn ramen, kozijnen, overkappingen, portieken maar ook terrasschermen en boeiboorden zeer gewilde pleisterplaatsen voor spinnen.

Maar wie zijn wij?

Spiderbuster Nederland houdt zich al sinds 1996 bezig met het schoonhouden van bedrijfspanden, appartementencomplexen, woningen, boten, camera’s en alarmsensoren. Sinds 2001 is Spiderbuster Nederland gespecialiseerd in het verwijderen van spinnenrag en het behandelen van spinnenoverlast. Doordat de wetgeving met betrekking tot het verwijderen van spinnen de laatste jaren enorm is veranderd, zijn er weinig tot geen goed werkende producten op de markt. Spiderbuster Nederland heeft als één van de weinige wél een product ontwikkeld dat spinnen op een milieu- en diervriendelijke manier weert van de objecten. Vanzelfsprekend- én noodzakelijk is ons gepatenteerde product ontwikkeld met goedkeuring van ITL (voorheen ministerie van VROM). Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat elk willekeurig project van klein tot groot gedegen uit te voeren. Wij werken door geheel Nederland en in het grensgebied van België en Duitsland. Onze goede service én onze ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit maakt Spiderbuster tot een zeer betrouwbare partner.

Spiderbuster Nederland

U kiest toch ook voor een definitieve oplossing voor uw spinnenoverlast?

Na het inspecteren van het te behandelen object verwijderen wij 80% tot 90% van de aanwezige spinnenweb, spinnenrag en nesten met een professionele ragebol. Dit zogenaamde “raggen” kunnen wij doen tot zelfs een hoogte van zeven meter, dat zijn ongeveer twee etages hoog. Het te behandelen object is nú gereed voor de behandeling. Na het “raggen” zullen wij het object behandelen met ons gepatenteerde- en gecertificeerde product. De behandeling met dit product kunnen we zelfs tot een hoogte van ongeveer 21 meter vanaf de grond. Wij maken dan gebruik van een speciale hengel. Hierdoor is het niet nodig om een hoogwerker in te huren. U zult begrijpen dat dit een enorme positieve invloed heeft op kostprijs én uiteraard weer veel milieuvriendelijker is.

Spiderbuster Nederland helpt u graag

Wij hopen dat we u met deze informatie hebben kunnen overtuigen om uw spinnenoverlast door ons te laten behandelen. Mocht u verdere informatie nodig hebben of wilt u een afspraak maken neem dan gerust contact met ons op.

Spiderbuster Nederland
Vackenordestraat 72, Elburg
T. 0525-686597
www.spiderbuster.nl