Exclusieve autoverzorging op maat

0
2164
Blingking

Wat zijn de eigenschappen van een succesvolle ondernemer? Motivatie, doorzettingsvermogen, passie, creativiteit, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid… en stééngoed zijn in wat je doet. Pas dan ben je van toegevoegde waarde voor iemand die op zoek is naar een specialist, naar een professional die met grote zorg en toewijding het hoogst haalbare resultaat levert. En wie wil dat nu niet voor zijn of haar kostbare bezittingen? Een vakgebied waarin je kunt uitblinken in kwaliteit, is autoverzorging.

We kennen het bijna allemaal wel. Je hebt een boodschap gedaan, komt terug bij je auto en wat valt je op? Een deukje in de bestuurdersdeur. Vervelend genoeg, maar je mist tot overmaat van ramp ook nog eens het bijbehorende briefje onder de ruitenwisser. Direct schieten er beelden van een dure reparatie bij een onpersoonlijke schadehersteller door je hoofd. Wat een baalmoment! Dit voorbeeld is een perfecte schets van het meest voorkomende probleem van autoliefhebbers; jij bent zuinig op jouw spullen, maar een ander kan soms zo gedachteloos met andermans bezittingen omgaan. Vervolgens kun jij weer op zoek naar een goede specialist.

Zeker een auto uit het luxe(re) segment behoeft een goede verzorging, welke dient ten behoeve van de uitstraling én de waarde van de auto. Een auto die altijd staat te glimmen, die volledig deukloos is, die beschermt is tegen elke vorm van steenslag en fijne krassen, die altijd puntgave velgen heeft, waarvan de plastic delen nooit dof zijn, die altijd een lederen interieur in nieuwstaat heeft en ramen zonder krasjes, dat kan niet anders dan de auto van een liefhebber zijn! Iemand met oog voor kwaliteit. Dergelijke kwalitatief hoogstaande autoverzorging is een must voor de eigenaar van een exclusieve auto, jong of oud. Voor elke auto een behandeling op maat, is wat je zoekt.

Heb je al eens aan een goede coating gedacht die jouw autolak maximaal beschermt? Een exclusieve keramische glascoating gaat verder dan een goede wax. Het is een glasheldere contrast verhogende laag, die als vloeistof wordt aangebracht en een chemische bescherming vormt die de lak langdurig minder krasgevoelig maakt. Daarnaast zorgt de glascoating ervoor dat de auto makkelijker te wassen is, beschermt is tegen contaminatie, zuren en UV-straling en een fenomenale diepe glans geeft. Op zoek naar een nog sterkere bescherming? Denk dan eens aan een hoogwaardige op maat voorgesneden lakbeschermingsfolie. Een bijzonder duurzame transparante folielaag welke de autolak tegen de meest extreme omstandigheden zal beschermen. Krassen zullen automatisch verdwijnen onder invloed van warmte, waardoor de auto altijd als nieuw glanst.

Bij de zoektocht naar een specialist die uitblinkt in autoverzorging, kun je bij uitstek terecht bij Blingking in Blaricum. Een professional die met passie en hart voor jouw zaken te werk gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op www.blingking.nl of bel direct met 035-2080630.

Blingking
Binnendelta 9 G, Blaricum
T. 035-2080630
www.blingking.nl