Exclusief wonen achter het Zwanenwater

0
2104
Holistic Development

In het overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Amersfoort en Leusden, ligt een stukje historie verborgen. Te midden bos en heide prijkt hier buitenplaats De Heiligenberg, opgeluisterd door een mystieke vijver die ‘Het Zwanenwater’ wordt genoemd. In het groene gebied achter deze historische landerijen worden nu acht royale villa’s gerealiseerd. Vanuit een uniek basisontwerp bouwen twee toonaangevende architecten, in samenwerking met de toekomstige bewoners aan een bijzonder stukje woongebied Achter het Zwanenwater.

Een uniek ontwikkelingsproces

De kavels zijn ontworpen door Mariska Jagt en Marcel Wolterinck, die ieder een basisplan voor vier maatwerk-villa’s met een woonoppervlakte van 200 tot ruim 250 m2 presenteren. In een uniek ontwikkelingsproces gaan de architecten vervolgens met jou in gesprek over de persoonlijke invulling van de kavel. Je ontwerpt hier dus je eigen droomhuis en wordt bovendien volledig ontzorgt in de realisatie.

Ruimte, geraffineerde luxe en strak lijnenspel

De villa’s van Mariska Jagt zijn direct te herkennen aan de lichte en tijdloze, strakke vormentaal. Die open ontwerpstijl is ook leidend in de interieurs, met veel licht, rustgevende lijnvoering en uiterst verfijnde kleuren.

Landelijk, ruimtelijk, en aanraakbaar

De villa’s die Marcel Wolterinck ontwierp dragen onmiskenbaar zijn signatuur. Lichtval, kleur- en materiaalgebruik zijn natuurlijk, aards en rustgevend tegelijk. De ruimtelijkheid van de ontwerpen is adembenemend.

Interesse?

Vier van de woningen zijn reeds verkocht en momenteel in aanbouw. Heb jij interesse om te komen wonen Achter het Zwanenwater? Neem dan vrijblijvend contact op via achterhetzwanenwater.nl.