Heerlijk wonen aan natuurgebied Bentwoud

0
1766
Era Contour

Wakker worden van het geluid van de vogels op de achtergrond. Dat kan in nieuwbouwproject Weidse Weelde. De woningen in Weidse Weelde grenzen aan het prachtige natuurgebied Bentwoud.

Weidse Weelde bestaat uit 19 eengezins-woningen en 73 appartementen aan de rand van Zoetermeer Oosterheem. Allemaal in de mooie en karakteristieke architectuurstijl van Dudok. De bouw van de eengezinswoningen is inmiddels gestart en er is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar. Met een woonoppervlakte van 188m2 is het volop genieten. Wat dacht je van een XL woonkamer, XL woonkeuken of een XL slaapkamer? Het kan allemaal! De vrijstaande woning is te koop met een verkoopprijs van € 768.110 v.o.n.

De appartementen zijn nog volop in ontwikkeling en gaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop. De 73 appartementen zijn verdeeld over 14 woonlagen en variëren van ca. 85 tot 145 m2 aan woonoppervlakte. Het merendeel van de appartementen heeft twee grote slaapkamers en een ruim balkon met prachtig uitzicht!

Fantastische ligging

In Weidse Weelde heb je alles in de buurt. Winkels, gezondheidszorg, scholen, sport en recreatie. Door de centrale ligging ben je in 5 minuten met de auto op de A12 waardoor Den Haag, Rotterdam, maar ook Gouda makkelijk en snel bereikbaar zijn. En dat niet alleen, ook de randstadrail is dichtbij.

De woningen in Weidse Weelde zijn klaar voor de toekomst!

De woningen in Weidse Weelde zijn uiteraard gasloos. Gasloos wonen werkt nét even anders dan je gewend bent. Praktisch gezien betekent geen CV-ketel niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een luchtwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en elektrisch koken.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om niks te missen: www.weidseweeldezoetermeer.nl. Of neem contact op met Van Herk Makelaardij (079-3030036 / zoetermeer@vanherk.nl).