Bij Keukenstudio Gouda wordt een keuken kopen genieten zonder zorgen!

0
2066
Keukenstudio Gouda

Op de Nieuwehaven in Gouda (centrum) zijn Annemiek en Rolf Cech sinds november 2020 gestart met de verkoop van droomkeukens. Voor Annemiek is het als gediplomeerd keuken ontwerpster al een bekende branche, voor Rolf (27 jaar ondernemer in de tweewielers) is deze stap een nieuwe uitdaging. Een missie van Keukenstudio Gouda is de keukenaankoop tot een unieke ervaring te maken. Tijdens de research naar aanloop van de nieuwe studio, was een veel gehoorde terugkoppeling dat een keuken kopen geen sinecure is. Annemiek en Rolf willen dit graag veranderen en ervoor zorgen dat een grote aankoop als een keuken een unieke en daardoor een positieve belevenis wordt. Keukenstudio Gouda neemt van ontwerp tot en met oplevering van elke droomkeuken alle zorg uit handen. Denk hierbij aan de verwijdering van bestaande keukens of maatwerk aanpassingen in de installatie en/of het ontwerp.

Keukenstudio Gouda

Keuze

De mogelijkheden zijn legio bij de keuze van een nieuwe keuken. In de showroom van Keukenstudio Gouda staan verschillende collecties met elk een unieke uitstraling, van modern tot landelijk en van design tot houtlook, in actuele kleurstellingen en afmetingen. Keukenapparatuur van gerenommeerde merken waaronder Bosch, Neff, Samsung en Miele zijn werkend te zien en eventueel uit te proberen. Prachtige afzuigsystemen van o.a. Wave en verlichting van Jansen & De Bont maakt een droomkeuken compleet.

B2B

Ook voor projectkeukens bent u als aannemer of projectontwikkelaar welkom. Met zeer korte lijnen, duidelijke communicatie, mooie ontwerpen en snelle levertijden staan zij voor u klaar. De showroom kan tevens ingezet worden voor zakelijke klanten zodat zij betrokken worden bij de samenstelling van de keuken.

Bij Keukenstudio Gouda ontdekt u moderne kwaliteitskeukens met de uitstraling die bij u past. Zij staan voor eerlijk advies met een persoonlijke benadering en ontzorging van A tot Z. Door de transparante kostencalculatie zijn zij in staat om voor nagenoeg ieder budget een droomkeuken te realiseren.

Keukenstudio Gouda
Nieuwehaven 143, Gouda
T. 0182-228800
www.keukenstudiogouda.nl