In juiste handen bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

0
2262
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Nu is het moment. Het moment om een huis te kopen want de hypotheekrente is ongekend laag. Het is tegelijkertijd het moment om je woning te verkopen, want de opbrengsten overstijgen de verwachtingen. Bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij in Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen ben je in beide gevallen verzekerd van de juiste begeleiding.

Wat is een goede makelaar? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Een goede makelaar gaat voor jou tot het uiterste, een goede makelaar kun je volledig vertrouwen, een goede makelaar levert geld op. “Je slaat de spijker op zijn kop”, zegt Hans van der Panne, mede-eigenaar van Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij die twee vestigingen telt: in Nieuwerkerk aan den IJssel en in Zevenhuizen. “Een makelaar moet voor je willen vechten. Hij of zij moet het hoogst haalbare voor jou binnen weten te slepen tegen een concurrerend tarief. Voor ons is dit niet meer dan vanzelfsprekend.” In zijn service gaat Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij nog een paar stappen verder. De klant krijgt om te beginnen een bloemetje zodra de opdracht is gegeven als blijk van waardering voor het gestelde vertrouwen. Als de opdracht is voltooid wacht een groter cadeau. We moeten echter niet alles op voorhand willen verklappen.

Communicatie is het sleutelwoord bij Van der Panne. “Wij staan voor een optimale communicatie. We zijn trendsettend binnen de markt op het gebied van transparantie, interactie en klanttevredenheid. We zijn sterk in onze uitingen. Op Facebook, op Google, overal. Onze klanten verdienen de maximale presentatie van hun woning of bedrijf. Zowel online als offline worden alle hightech mogelijkheden ingezet om de objecten in ons aanbod voor het voetlicht te brengen.” Die optimale communicatie uit zich in bijvoorbeeld in een gepersonaliseerde editie van het lifestyle magazine Qualis waarin een aantal parels uit het hoge segment van Van der Panne extra worden uitgelicht. Hans van der Panne: “Wij wijken af van de standaardteksten in brochures en online. We hebben goede tekstschrijvers in huis die de waarde van jouw woning en bedrijf in de juiste woorden weten te omschrijven.”

Online dossier

Voor wie zijn huis te koop heeft staan kan elke aanvraag op Funda via een persoonlijk online dossier volgen. “Elke handeling, elk telefoontje wordt bij ons geregistreerd en gelijk gekoppeld aan een object. Je weet als verkoper direct wat er speelt. Tot het moment dat het object is gepasseerd bij de notaris blijf je via ons up-to-date. Met dit systeem maken wij het zo inzichtelijk mogelijk voor onze klanten. Transparanter kun je als organisatie niet zijn.”

Zichtbaarheid sleutel voor succes

Succes is je beste marketing, weet Hans van der Panne als geen ander. De cijfers spreken boekdelen. “Van der Panne heeft bijvoorbeeld veel meer volgers op social media dan vergelijkbare makelaars.” Hoe meer volgers, hoe groter de zichtbaarheid, hoe meer kans op een goede deal. Tussen de drie weken en drie maanden is – met Van der Panne als bemiddelaar – de deal vrijwel altijd beklonken en de opbrengsten zijn doorgaans hoger dan verwacht. Het succes vertaalt zich ook in de positie die Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij inneemt als regionaal makelaar. In 2006 in Nieuwerkerk aan den IJssel begonnen, werd het bedrijf twee jaar geleden uitgebreid met een extra kantoor in Zevenhuizen. Hans van der Panne zelf is al 24 jaar actief als makelaar in het gebied. Hij kent de regio als zijn broekzak. “Ik beschouw dit niet als een kracht. Een makelaar hoort zijn of haar huiswerk op orde te hebben. Onderscheiden doen wij ons door ver vooruit te lopen, door te blijven vernieuwen en te investeren in nog betere communicatiemiddelen.” Van schaarste op de woningmarkt heeft Van der Panne dan ook nauwelijks last. “We hebben in elke prijscategorie een ruim aanbod aan woningen.”

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij - Fotografie iStockphoto

Koningskwartier Zevenhuizen

Van der Panne is bovendien betrokken bij de verkoop van het Koningskwartier fase 7 in Zevenhuizen. Alle eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen worden gasloos en daarmee toekomstproof gebouwd. Hans van der Panne tot slot: “De hypotheekrente is ongekend laag. Het is nu het moment. Alle lichten staan op groen.”

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Dorpsstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel
Dorpsstraat 111 B, Zevenhuizen
T. 0180-332222
www.vdpanne.nl

Fotografie: Marc de Jong, iStockphoto, e.a.