Duijvendijk Wonen: Haal het ‘wow-effect’ naar uw eigen woning

0
2428
Duijvendijk Wonen - Fotografie Maybelline Koense

Interieurwinkel Duijvendijk Wonen biedt een veelvoud aan inspiratie op het gebied van design meubilair, woningstoffering en woonaccessoires. Wonen is genieten bij deze interieurzaak in Gouda. En een eigen team van stoffeerders zorgt ervoor dat alles wat in de winkel is beloofd ook wordt waargemaakt.

Volgens Carla van Duijvendijk van Duijvendijk Wonen uit Gouda is een interieur een samenspel tussen gevoel en passie. “Een huis moet echter bovenal leefbaar zijn en niet een klinische showroom worden. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur”, legt Carla uit. “Uw woning is immers dé plek waar u zich thuis moet voelen.” Carla en haar collega’s helpen u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. “Onze adviseurs ontwerpen in de stijl die bij u past, van modern tot tijdloos, van landelijk tot strak. En omdat wij naast meubels ook vloeren, verlichting en raamdecoratie in ons assortiment hebben, kunnen wij u een totaalplaatje bieden.”

Duijvendijk Wonen - Fotografie Maybelline Koense

Deskundig advies op maat

Het ideale interieur is altijd maatwerk. Geheel afgestemd op uw smaak en identiteit. Op de functies en niet in de laatste plaats het budget. “Het is leuk om mensen goede adviezen te geven. Daarbij schroom ik niet om eens ‘nee’ te verkopen, als je weet dat iemand echt niet gelukkig gaat worden met een bepaalde keuze. Maar uiteindelijk ligt de beslissing uiteraard bij de klant”, aldus interieuradviseur Leendert de Vries. En dat die aanpak werkt, blijkt wel. Volgens Leendert is het bovendien belangrijk om de tijd te nemen voor de klanten en goed te luisteren, ook al is tijd tegenwoordig een schaars goed. “Soms komen klanten voor een enkele ruimte binnen, maar schakelen ze ons uiteindelijk in voor de complete styling van hun huis. Dat is een blijk van vertrouwen in ons vakmanschap.”

Duijvendijk Wonen - Fotografie Maybelline Koense

Bijzondere Showroom

Duijvendijk Wonen is in 1969 opgericht en bevindt zich nog steeds op dezelfde locatie in de binnenstad van Gouda. En wat begon als een kleinschalig project is inmiddels uitgegroeid tot een grote, sfeervolle interieurzaak met een regionale functie met klanten in heel Nederland. Door de toevoeging van aanliggende panden beschikt Duijvendijk Wonen nu over diverse eigenzinnige ‘stijlkamers’. In de showroom treft u tal van interieurideeën aan. Een bank die lekker zit én perfect past bij uw interieur. Een ronde tafel om intiem aan te dineren met familie en vrienden. Of gordijnen met een strakke waveplooi aan een zwartstalen railroede? “We gaan mee met de trend, maar volgen niet de massa. En, eerlijk is eerlijk: ondanks de grote ruimte hebben zelfs wij niet alles in huis. Een tafel of een bank in wel tien verschillende kleur- of maatvarianten bijvoorbeeld… Maar, goed gedocumenteerd met stalen kunnen wij u alles aanschouwelijk maken”, aldus Carla. Alles is mogelijk qua uitvoering en afmetingen. En omdat alles van Europese bodem komt, bent u tevens verzekerd van een hoge kwaliteit. Bij Duijvendijk Wonen vindt u vooral producten van de betere Nederlandse meubelfabrikanten. Geselecteerd op basis van kwaliteit, ambacht, vormgeving, comfort en de klant in het achterhoofd. “Dus bent u op zoek naar een woonwinkel voor uw complete inrichting of heeft u interieuradvies nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres”, zegt Carla met een brede glimlach.

Duijvendijk Wonen - Fotografie Maybelline Koense

Duijvendijk Wonen
Lange Tiendeweg 66, Gouda
T. 0182-599868
www.duijvendijkwonen.nl

Fotografie: Maybelline Koense