Wilt u ook pijnvrij skiën?

0
2957
Norbert Maier Sport

Norbert Maier Sport wordt gerund door Norbert en Carlo Maier. “Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw specialist op het gebied van wintersport”, aldus Norbert. “Met meer dan 80 modellen ski’s en een ruime keuze aan skischoenen hebben wij voor elk type skiër iets in huis. Wat betreft skischoenen ligt onze expertise in het op maat maken van schoenen en bootfitting. Hierdoor kunnen wij onze klant een skischoen bieden met een goede aansluiting en pijnvrij.”

Skischoenen op maat & bootfitting

Iedereen wil natuurlijk een aansluitend paar skischoenen met een hoog draagcomfort. “Wij bieden de service om skischoenen op maat te maken en hierdoor pijnvrij. Het pasproces begint uiteraard met een uitgebreide voetmeting. Hierbij maken wij gebruik van een 3D scan waarbij alle waardes van de voet in kaart worden gebracht. Daarnaast kijken wij goed naar uw lichaam, stand en flexibiliteit van de enkels om zo tot een juiste skischoen te komen. Door onze jarenlange ervaring in divers schoeisel zijn wij de specialist voor een probleem en/of moeilijke voet. Hiervoor hebben wij onder andere de volgende methodes in huis.”

Fischer Vacuüm Fit

Fischer Vacuüm Fit is een perfecte oplossing voor de skiër met een lastige voet. Doordat Fischer gebruik maakt van thermoplastisch vervormbaar kunststof kan de buitenschaal van de skischoen naar uw voet worden vervormd en op maat gemaakt. Dit gebeurt doordat een hoge druk van buitenaf de schaal rondom de voet en onderbeen drukt. Hierdoor wordt de ultieme pasvorm verkregen en kunt u met een skischoen op maat gaan genieten van de wintersport.

Norbert Maier Sport
Fischer Vacuüm Fit

Head Liquit Fit

Voor skiërs met smalle enkels biedt de Head Liquit Fit een uitkomst. In de binnenschoen zijn speciale ruimtes gemaakt die kunnen worden geïnjecteerd met een vloeibare gel op basis van paraffine. Hierdoor wordt een perfecte hakfixatie verkregen. Verder kan de ultra lichte skischoen goed naar de voet worden gevormd en druk- en pijnpunten worden verwijderd. Door deze aanpassingen skiën een hoop wintersporters pijnvrij op deze skischoenen.

Bootfitting

“Heeft u bestaande schoenen en doen deze zeer? Dan helpen wij u ook graag. Door het lokaal verhitten van de buitenschaal kan op bepaalde plekken druk- en pijnpunten worden veranderd. Dit gebeurt door het verwijderen van overtollig materiaal in de buitenschaal of uitduwen van drukpunten in de schoen. Hier hebben wij verschillende methodes voor om tot een juist resultaat te komen.”

Norbert Maier Sport
Bootfitting

100% Garantie

“Wij geven bij elke aangekochte skischoen een GRATIS proefles bij Indoorski & Snowboard Rotterdam. Hier kunt u onder professionele begeleiding de skischoenen uitproberen op een ‘eindeloze’ piste. Zijn er nog pijnlijke plekken in de skischoen dan kunnen wij dit nog voor u aanpassen. Mochten we er niet uitkomen met de skischoen, dan ruilen we deze uiteraard om voor een beter passend paar.”

Norbert Maier Sport
Gratis proefles

Norbert Maier Sport
Schiedamsedijk 155, Rotterdam
T. 010-4131167
www.norbertmaiersport.nl