Specialist in figuurcorrectie

0
2065
Kliniek Sanders - Fotografie iStockphoto

Wat u ook probeert, u krijgt dat buikje maar niet weg! Sporten, diëten niets helpt. Maar vanaf nu hoeft u niet meer te wanhopen. Kliniek Sanders werkt met Cryolipolyse, de nieuwste en meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie waardoor u definitief van uw ‘probleemzones’ af komt. Denk aan buik, lovehandles, bovenbenen, taille, heupen enz. Deze methode biedt een vetverwijdering middels het onderkoelen van vetcellen, in combinatie met elektroforese. Dus geen naalden of snijden waardoor de behandeling geheel veilig en pijnloos is.

De behandelingen bij kliniek Sanders in Bussum worden uitgevoerd door de tweelingzussen Angela en Emmy Sanders. Beiden zijn gediplomeerd verpleegkundige en hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de cosmetische zorg. Negen jaar geleden besloten de zussen om samen een eigen praktijk te beginnen en hebben zich inmiddels onder andere gespecialiseerd in Cryo-behandelingen met het keurmerk ‘Cryospecialist’. “We wilden altijd al iets samen doen. Iets waarmee we mensen blij kunnen maken”, vertelt Emmy. “Daarom hebben we bewust gekozen voor de Cryolipolyse-behandeling en het verwijderen van tatoeages. Inmiddels hebben wij zo’n naamsbekendheid gekregen dat de klanten uit het hele land komen.”

Kliniek Sanders - Fotografie Nico Brons

Hoe werkt de Cryo behandeling?

Angela vertelt: “Met vier speciale pads wordt het te behandelde gebied gekoeld tot 4o C gedurende een uur. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9o C. Het vet gaat dan namelijk kristalliseren. Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Daarnaast zorgt kleine elektro stimulatie ervoor, dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt waardoor meer vetcellen worden aangepakt. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen en dat maakt de behandeling volkomen veilig.”

Kliniek Sanders

Hoe komt u aan een probleemzone?

“Lichaamsvet is opgebouwd uit twee lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door de juiste voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is. Dit is de reden waarom deze laag niet weg gaat door gezonde voeding en sport. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!”, vertelt Emmy. “De Cryo behandeling rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling in combinatie met elektroforese. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig met een tussenpozen van vier tot zes weken voor het mooiste resultaat ”, aldus Angela. Groot voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en dat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet u pas na twee maanden. Het lichaam is dan echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Een combinatie met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding geeft het beste resultaat. Er kan tot wel 8 cm omvang vermindering worden bereikt.

Voor wie is het geschikt?

“Voor mensen met plaatselijke vetophoping wat niet weg gaat met een dieet, sport of extra beweging. Denk aan buik, taille, heupen, zadeltassen en bovenbenen. Maar de behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen”, benadrukt Emmy. Vetcellen die eenmaal weg zijn, komen nooit meer terug! Eén behandeling kost € 245,-. Nu met de exclusieve lezersactie krijgt u drie Cryo-behandelingen voor slechts € 549,- in plaats van € 735,-.

Wat doet Kliniek Sanders nog meer?

“Wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en de laatste tijd komen steeds meer dames naar onze kliniek die hun wenkbrauwen hebben laten kleuren met permanente make-up. De lijnen van de wenkbrauwen zijn ongelijk gezet of te donker van kleur waardoor ze niet tevreden zijn. Gelukkig kunnen wij deze dames goed helpen. Meestal zijn er maar drie behandelingen nodig om het weer mooi en acceptabel te krijgen”.

Kliniek Sanders - Fotografie Nico Brons

Gratis intake gesprek

Als u geïnteresseerd bent in deze nieuwe methode voor blijvende figuurcorrectie of het verwijderen van tatoeages neem dan contact op met Kliniek Sanders op 035-6835780 voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek. Ook kunt u zich vooraf oriënteren op de website www.klinieksanders.nl.

Kliniek Sanders
De Nieuwe Vaart 28, Bussum
T. 035-6835780
www.klinieksanders.nl

Fotografie: Nico Brons, iStockphoto