LARGO – Geniet dit najaar van de ultieme vakantie in eigen land

0
2158
Largo

LARGO biedt luxe accommodaties van internationale allure. Het ultieme vakantiegevoel? Daar hoef je echt niet ver voor te reizen. Nu veel buitenlandse bestemmingen oranje kleuren, zal de staycationtrend ook dit najaar populair blijven. Bij LARGO geniet je van internationale allure binnen de Nederlandse grenzen. Van stijlvolle watervilla’s tot luxe penthouses aan het strand: in deze bijzondere accommodaties aan het water beleef je dit najaar gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Urban Villa Noordzee Resort Vlissingen

Vakantie is pas écht vakantie als je zorgeloos kan genieten. LARGO wil dat je je thuis voelt, waar je ook verblijft. De Urban Villa’s op het LARGO Noordzee Resort in Vlissingen bieden de combinatie van persoonlijke vrijheid en luxe ontzorging. Je vindt de stijlvolle accommodaties vlak achter de boulevard van Vlissingen, verstopt tussen de bomen. De frisse, lichte villa’s staan op het zuiden en hebben ieder een eigen terras, waar je in alle rust kunt genieten van het najaarszonnetje. De bijzondere accommodaties bevinden zich op nog geen 250 meter van het strand. Daarmee wordt het beste van twee werelden gecombineerd: de oneindige mogelijkheden van het strand, de zee en Walcheren als groene achtertuin én het stadse karakter van Vlissingen.

Largo

Watervilla Harbour Village

Het Veerse Meer is het decor van de prachtige Watervilla Harbour Village. De locatie is de perfecte hide away om helemaal tot rust te komen. Omdat de villa’s aan het water liggen, vaar je direct het Veerse Meer op voor heerlijke tochtjes naar de breedste stranden van Nederland. Of neem de boot naar schilderachtige plaatsen als Veere en Middelburg om te genieten van een lunch met dagverse kreeft of vis in één van de vele Zeeuwse toprestaurants. Ook het mondaine Domburg, Knokke en Antwerpen liggen binnen handbereik. Eenmaal terug bij de villa geniet je van een goed glas wijn op het terras. Omdat het steigerterras gedeeltelijk overdekt is, is het hier ook in het najaar heerlijk vertoeven.

Largo

Appartement/penthouse Domein het Camperveer

Wil je je dit najaar één met de natuur voelen? Aan de rand van het Veerse Meer ligt het prachtige landgoed Domein het Camperveer. In de rustgevende omgeving kun je heerlijk wandelen of de bijzondere flora en fauna ontdekken op de fiets. Waan je in Engelse sferen in het statige en romantische landhuis Villa Helena, dat geheel in Engelse stijl gebouwd is. Het appartement beschikt over een grote woonkamer en de open keuken is uitgerust met een kookeiland. Vanaf het schitterende dakterras van het penthouse heb je uitzicht over het Veerse Meer. Wist je dat het Veerse Meer ontzettend geliefd is bij surfers en duikers? Dat komt omdat het geen eb en vloed kent, waardoor het water vaak zo helder is dat je de oesters op de bodem kunt zien liggen.

Largo

Watervilla Veerse Wende

In alle rust relaxen aan de waterkant dit najaar? Op een schitterende locatie direct aan het Veerse Meer vind je luxe watervilla’s. Vanaf het terras of door de enorme ramen van de ruime woonkamer kun je genieten van een prachtig uitzicht over de ‘parel van Zeeland’. De villa’s hebben elk een eigen aanlegsteiger waardoor je zó de (zeil)boot in stapt voor een ontspannen ontdekkingstocht over het meer. Bezoek één van de twaalf eilandjes in het watergebied of maak een dagtocht en zet koers naar het gezellige Veere of Middelburg. Bij terugkomst in de villa is het heerlijk toeven op het ruime terras.

Largo

Penthouse Duinhof Cadzand-Bad

Gezonde zeelucht en lekker uitwaaien op het strand: de kust is dit najaar de ideale plaats om vakantie te vieren. In het uiterste zuidwesten van Nederland, aan de Zeeuws-Vlaamse kust, krijgen rust en ruimte pas écht betekenis. De luxe en lichte penthouses in Cadzand-Bad zijn gelegen aan de voet van de duinen, op een steenworp afstand van het strand. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het uitgestrekte natuurgebied het Zwin, in de monding van de Westerschelde bij Cadzand-Bad. Jaarlijks landen er in het Zwin duizenden vogels om te broeden, naar voedsel te zoeken of te overwinteren. Ook voor Bourgondiërs is deze vakantiebestemming de juiste keus. Op culinair zeeniveau heeft Zeeuws-Vlaanderen een naam hoog te houden. Zeeuws-Vlaanderen telt maar liefst vijf sterrenrestaurants, waaronder in de directe omgeving van Cadzand.

Largo

Beach Villa Hoek van Holland

De ultieme get-a-way aan zee? Die vind je in Hoek van Holland. Direct aan de Noordzee zijn de LARGO Beach Villa’s gevestigd. De villa’s van twee verdiepingen staan op palen op het strand. Vanaf het terras geniet je van een schitterend uitzicht op de Nieuwe Waterweg, waar je de meest imposante schepen kunt spotten. Het strand van Hoek van Holland is wel 3,5 kilometer lang en leent zich dus perfect voor een eindeloze wandeling. Of stap op de fiets en ontdek de Hoekse duinen. Meer zin in een stedentripje? Zowel Den Haag, Rotterdam als het pittoreske Delft bevinden zich op nog geen half uur afstand van de populaire badplaats.

Largo

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.largo.nl.