Jouw droomkeuken kloppend tot in diepste details

0
2697
De Boer Maatwerk in Keukens - Fotografie Etienne Oldeman

De Boer Maatwerk in Keukens is in no time uitgegroeid tot een autoriteit op gebied van custom-made keukens. Van a tot en met z word je er ontzorgd. Sinds kort kun je er zelfs online je droomkeuken laten samenstellen.

Je voelt je er gelijk thuis. Een aangename geur van verse koffie fladdert door de showroom aan de Gouderaksedijk. De joviale eigenaar, Jacob de Boer, ontvangt zijn klanten met open armen. Zijn vrolijke ogen bewijzen dat hij zijn enthousiasme niet speelt. Van gekunstelde verkooptrucs zijn ze wars bij De Boer Maatwerk in Keukens. “We zijn een heel open, transparante organisatie.”

One-stop-source

De Boer Maatwerk in Keukens onderscheidt zich als one-stop-source door zijn uitvoerige totaalaanpak. Leg je verlanglijstje bij De Boer neer en jouw droomkeuken wordt – zonder dat jij dat er omkijken naar hebt en binnen de afgesproken tijd – precies naar jouw maatstaven uitgevoerd. Wie met De Boer Maatwerk in Keukens in zee gaat, is op voorhand verlost van alle zorgen en risico’s. ,”We faciliteren alles. Een extra elektra-aansluiting nodig? We fiksen het.”

Custom-made

Bij De Boer Maatwerk in Keukens houden ze niet van dupliceren. Alles is custom-made. Jouw keuken is uniek, de enige ooit gemaakt. “Voor een vakantiepark hebben we weleens de keukens ontworpen, op maat gemaakt en geplaatst in diverse bungalows. Die keukens hebben dan dezelfde look want één opdracht. Maar we verzekeren dat van jouw keuken geen tweede bestaat.” De Boer Maatwerk in Keukens kan deze garantie geven omdat het bedrijf beschikt over een eigen inpandige fabriek. Alles onder één dak betekent een optimale controle. Het heeft bovendien twee ontwerpers met een luisterend oor in dienst. Zij zijn in staat al jouw wensen tot in de diepste details kloppend te vertalen in een tekening.

De Boer Maatwerk in Keukens - Fotografie Hermen Buurman

Historie

Jacob de Boer nam in begin 2016 Tamse Interieurbouw over, in 2018 doopte hij de naam om in De Boer Maatwerk in Interieur en De Boer Maatwerk in Keukens en niet zonder succes. In no time vervierdubbelde het personeelsbestand. Alle werknemers zijn geschoold aan het hout- en meubileringscollege. “Deze studie geldt bij ons als de vereiste vooropleiding.” Inmiddels heten beide takken als een autoriteit op gebied van interieurmaatwerk. De Boer Maatwerk in Interieur is gespecialiseerd in interieurs voor kantoren, horeca en winkels, De Boer Maatwerk in Keukens richt zich op de particuliere markt. Zowel in 2017 als in 2018 werd De Boer bekroond met een Gazelle, een award van Het Financieele Dagblad voor de snelste stijgers in diverse branches.

De Boer Maatwerk in Keukens

Kookplezier staat centraal

De Boer Maatwerk in Keukens werkt met alle denkbare materialen, verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Kranen, handvaten, alles naar de wens van de klant. Wie De Boer Maatwerk in Keukens in de arm neemt, kiest bewust voor kwaliteit. Maatwerk is uiteraard duurder dan een standaard implementatie, dat spreekt voor zich. Deze investering verdient zich dubbel en dwars terug. Het kookplezier – en daarmee het woonplezier – is vele malen groter als je niet voortdurend hoeft te bukken, als de lades vanzelf sluiten, als je voldoende opbergruimte hebt, als de keuken is zoals jij wilt als die is. De prijs in de offerte is de definitieve prijs. Onvoorziene zaken neemt De Boer voor zijn rekening. “We sjoemelen niet met de prijs. We maken heel duidelijk onderscheid tussen de kasten en de apparatuur. Soms gebeurt het dat een klant dezelfde oven op internet ontdekt die net wat goedkoper lijkt. De voorrijkosten en de montagekosten zijn er dan dikwijls niet bij inbegrepen. Bij ons geldt: what you see, is what you get.”

De Boer Maatwerk in Keukens

Online advies

Een half jaar geleden is De Boer Maatwerk in Keukens gestart met online advies en die service slaat in als een bom. “Je stuurt ons een foto en een plattegrond van de ruimte, je deelt met ons jouw wensen en je ziet op je computerscherm een ontwerp verschijnen. Dat ontwerp sturen we net zolang bij totdat jij denkt: Wow! Online advies geven we – weliswaar op afspraak – op elk gewenst moment: op zaterdagavond of op zondagmorgen, wij zijn uiterst flexibel.”

De Boer – Maatwerk in keukens
Gouderaksedijk 24, Gouda
T. 085-0607716
www.maatwerkinkeukens.nl

Fotografie: Etienne Oldeman e.a.