Bike Totaal Steven Koelewijn: Nog steeds hét adres in de regio voor maximaal fietsplezier!

0
2414
Bike Totaal Steven Koelewijn - Fotografie Hans Lebbe

Fietsen is nog steeds in opmars! Zeker de afgelopen weken is de vraag naar fietsen enorm gestegen. “Het is wel een gekke gewaarwording dat je in een crisisperiode zo goed draait”, vertelt mede-eigenaar Larry Koelewijn. “Veel mensen verkiezen de fiets boven het openbaar vervoer en ook gaan velen met de fiets er op uit, omdat reizen er even niet in zit. Dat stelt ons wel voor een uitdaging om de fietsen te leveren die op dit moment populair zijn”.

“Gelukkig is Steven Koelewijn aangesloten bij Bike Totaal”, vervolgt Larry. “Door een gezamenlijke inkoop van 140 aangesloten rijwielzaken, hebben we een behoorlijke voorraad en kunnen uit een gereserveerd deel van de productie van de fietsfabrikanten putten. Vooral e-bikes in het hogere segment zijn momenteel populair en ook bakfietsen worden steeds populairder”.

Drie filialen

Steven Koelewijn is in 1937 gestart in Spakenburg. Vier jaar geleden kwam er een filiaal in Baarn bij en twee jaar geleden een winkel in Amersfoort. Larry: “Op deze manier kunnen we de regio goed bedienen en hebben we een gezamenlijk een grote voorraad. Daarnaast bieden we een goede service en bouwen we aan een trouwe klantenkring. In Amersfoort is Petra Koelewijn de bedrijfsleider en is Wesley van den Bor de servicemonteur. In Baarn wordt de winkel gerund door John van Ee en wordt de werkplaats bemand door Raymond van Ee, Sylvester Jansen en Ard Jansen”.

Spakenburg

Sinds begin 2020 werken er twee nieuwe medewerkers in de winkel aan de Zuidwenk. Het zijn Hannah en Hetty. “Door de grote drukte hadden we in ons grootste filiaal behoefte aan extra mensen op de winkelvloer om klanten welkom te heten en alvast te vragen waar ze naar op zoek zijn. Op deze manier verloopt onze service nog plezieriger”, aldus Larry.

Elektrische fiets

Het is niet verwonderlijk dat de elektrische fiets steeds populairder wordt. Ook Larry Koelewijn merkt dit: “Wij leveren diverse merken waaronder het Nederlandse merk Qwic. Bovendien geven wij op elke elektrische fiets 5 jaar garantie, waar de meeste fabrikanten stoppen bij twee jaar. De e-bike wint zeker nu aan populariteit en steeds vaker voor woon-werkverkeer. Gelukkig zijn wij in staat nog heel veel e-bikes te kunnen leveren!”

Bike Totaal Steven Koelewijn - Fotografie Hans Lebbe
Het bijzondere Nederlandse merk Qwic staat sinds een paar jaar in de showroom. Een topproduct met een bijzonder design.

www.stevenkoelewijn.nl

Fotografie: Hans Lebbe