Subsidie woningisolatie tijdelijk flink omhoog

0
2458
Tonzon

Om woningisolatie extra te stimuleren, verhoogt de overheid met ingang van 1 juni de subsidie op woningisolatie. De subsidie wordt tijdelijk verhoogd. Deze verhoging zal in stand blijven voor een half jaar. Doordat men alleen de mogelijkheid heeft om binnen deze periode te profiteren van de verhoogde subsidie, zal er ongetwijfeld topdrukte ontstaan bij de isolatiebedrijven en daarmee zullen levertijden ook fors oplopen. Controleer of je in aanmerking komt voor de overheidssubsidie.

Om te komen tot een betere spreiding introduceert Tonzon daarom een BESLIS-NU premie voor iedereen die nog deze zomer opdracht geeft zijn vloer te laten isoleren met Tonzon Vloerisolatie. Deze premie bedraagt 50 euro per woning. Dit wordt op het factuurbedrag in mindering gebracht. Op deze manier worden lange wachttijden voorkomen, is men klaar voor het nieuwe stookseizoen en kan men direct profiteren van een effectief en efficiënt vloerisolatiesysteem.

Na 40 jaar zorgt Tonzon Vloerisolatie met Thermoskussens nog steeds voor de warmste vloer en de droogste kruipruimte. Maatregelen die nu worden genomen gaan direct al effect hebben op de energierekening en ook op het comfort. Daarnaast is uit onafhankelijk onderzoek van het NIBE gebleken dat het vloerisolatiesysteem van Tonzon ook het meest milieuvriendelijk is. De Tonzon producten zijn klimaatefficiënt. Deze zijn namelijk gebaseerd op een dunne maar ijzersterke folie met speciale oppervlakken die maar weinig warmte uitstralen. Hierdoor worden woningen voorzien van uitstekende isolatie met ontzettend weinig materiaal. Weinig materiaal betekent lage energiekosten bij de productie, de installatie en bij het transport. Het resultaat: geen vrachtwagens nodig en een milieu impact die binnen enkele weken weer is terugverdiend. Wacht niet langer, profiteer nu direct van Tonzon en verlaag de energielasten.

Meer info: www.tonzon.nl