Maak van je huis je thuis

0
2263
Vleugel Vloeren

Het vinden van de juiste vloer in uw woning of kantoor kan een echte uitdaging vormen. U wilt graag alle mogelijkheden op een rij zien, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Vleugel Vloeren uit Renswoude biedt u die mogelijkheid. In de showroom van 600 m² kunnen klanten de opties in alle rust afwegen. Ervaren en enthousiaste medewerkers voorzien u graag van passend advies.

Specialist in vloeren

Vleugel Vloeren biedt u prachtige vloeren van een groot aantal topmerken. Een vloer is niet zomaar een aankoop en daarom leveren treft u hier uitsluitend vloeren van hoogstaande kwaliteit aan. “Grote oppervlakken van alle soorten vloeren zijn in de showroom te bewonderen”, aldus Jurriaan Vleugels Schutter. “Op die manier krijgen bezoekers meteen een goed beeld, maar er gaat niets boven de ervaring thuis. Klanten krijgen ook altijd stalen mee naar huis om op verschillende momenten van de dag te kijken hoe de vloer over komt. Een houten vloer kan in elke gewenste kleur, dikte en lengte worden geleverd.”

Raambekleding

Ook op het gebied van raambekleding bent u bij Vleugel Vloeren aan het goede adres. “We hebben een uitgebreide collectie, zoals gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen enz. We meten alles zelf in en hangen de gekozen raambekleding zelf op.” Alles heeft onderhoud nodig, dat is het behoud van het product. “Daarom hebben we goede onderhoudsartikelen in de winkel waarmee u uw vloer kunt reinigen en onderhouden. Om uw woning nog meer ‘aan te kleden’ hebben wij vloerkleden in allerlei soorten en maten in ons assortiment. Laat u inspireren en bezoek onze showroom in Renswoude voor de mooiste woonideeën. Graag tot ziens!”

Vleugel Vloeren
Utrechtseweg 4, Renswoude
T. 0318-477080
www.vleugelvloeren.nl