Esthetisch Medisch Centrum (EMC) Gooi en Eemland helpt u goed in uw vel te zitten

0
2287
Esthetisch Medisch Centrum

EMC Gooi en Eemland, gevestigd in ziekenhuis Tergooi, helpt u in 3 stappen naar een mooie, frisse en gezonde huid tijdens het nieuwe consult speciaal voor de verouderende huid. Het begint met een goede, op uw huid afgestemde dagelijkse huidverzorging. Aanvullend zijn er diverse behandelmogelijkheden ter verbetering van de gezondheid, conditie en uitstraling van uw huid.

De verouderende huid

We worden allemaal ouder maar als u uw uitstraling niet meer bij uw vitale gevoel vindt passen, dan zijn er tegenwoordig verschillende methoden om rimpels, oneffenheden en de huidconditie te verbeteren. Oorzaken van een verouderende huid zijn onder andere invloeden van buitenaf (door zon en roken), overmatige spierspanning en volumeverlies van de huid zelf. Oneffenheden als pigmentvlekken, overbeharing en rode vaatjes op de wangen, geven de huid een onrustige uitstraling. De dermatologen en huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland hebben hier een nieuw consult voor ontwikkeld. In een uitgebreide gezamenlijke intake onderzoeken dermatoloog en huidtherapeut uw huid en geven u een persoonlijk behandelplan en huidverzorgingsadvies. Het behandelplan kan onder andere bestaan uit lasertherapie, botulinetoxine injectie, hyaluronzuur filler of chemische peeling. De expertise van beide specialisten wordt gecombineerd voor het beste resultaat.

Dankzij de grote diversiteit aan hoogwaardige lasers en vele andere behandelopties in ons centrum, bieden wij vele mogelijkheden om uw huid optimaal en op medisch verantwoorde wijze te verbeteren. Tot 1 september 2020 bieden wij het consult voor de verouderende huid aan voor het introductietarief van 85 euro (in plaats van 150 euro). Hierbij ontvangt u een goody bag met onder meer een waardebon van 30 euro voor een behandeling binnen 3 maanden.

Afspraak maken?

Heeft u vragen over het consult, een behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met het EMC: 088-7531440 of info@emchilversum.nl. Meer informatie kunt u ook vinden op www.emchilversum.nl.