Stiefgoed wérkt voor samengestelde gezinnen

0
1893
Stiefgoed

Hoi, Mijn naam is Annette Burgers. Ik ben kind van gescheiden ouders, zelf gescheiden en ik leef in een samengesteld systeem. Inmiddels hebben we een stabiele relatie. Na ontzettend vaak vallen en gelukkig net iets vaker samen opstaan, hebben we dat voor elkaar gekregen!

Ik weet als professional en ervaringsdeskundige dat een samengesteld gezin TOPSPORT is. Je hebt o.a. te maken met ex-en, scheidingen, loyale kinderen, nieuwe partners die een mening hebben over jouw kind, opvoeden van je eigen en andermans kind. Je wordt genegeerd, je bent moe en je trekt het (bijna) niet meer.

Of … je gaat samenwonen en je wilt het dit keer goed aanpakken. Dat kan. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Ik geloof niet in sprookjes met ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ en ook niet in ‘de boze stief’. Het is niet voor niks dat 1 op de 3 huwelijken strandt en 3 op de 5 samengestelde relaties binnen vijf jaar weer uit elkaar zijn. TEAMWERK maakt dat je samen voor goud gaat. Ik geloof in een TEAM (samenwerking, communicatie, afspraken), CONDITIE (mentaal en fysiek), TACTIEK (de juiste positie) en TECHNIEK (hoe doe je het). Mijn missie: het percentage samengestelde gezinnen dat, gelukkig, bij elkaar blijft verhogen.

Stiefgoed Rotterdam is jouw expert voor:
– het samengestelde gezin
– relationele familievragen
– ontrouw, wat nu?

Vrijblijvend gratis advies gesprekken met code Nesselande 50 minuten (in plaats van 30 minuten). Heb jij een vraag waarbij ik kan helpen? Stiefgoed Rotterdam is er voor jou.

Stiefgoed Rotterdam
T. 085-1304470
E. Annette@stiefgoed.nl
www.stiefgoed.nl