Inspirada Interior Design

0
2375
Inspirada Interior Design - Fotografie Susan Haveman

Interieurontwerp op maat

De opdrachtgevers van Lorijn hebben vaak weinig tijd om uitgebreid na te denken over de inrichting van hun huis. Soms is zelfs de aannemer al begonnen met de verbouwing en moeten na het weekend de lichtpunten worden doorgegeven. Of je nu wat langer de tijd hebt om over je verbouwing na te denken of juist in een paar uur knopen moet doorhakken: ieder mens is uniek en ieder huis vraagt om een andere aanpak. Daarom vraagt ieder interieurontwerp om maatwerk. Bij het maken van een interieurontwerp of sparringsadvies aan huis staat jouw manier van leven centraal. Lorijn vertaalt dit naar een advies waarmee je direct aan de slag kunt. Dit bespaart jou tijd en levert jou in korte tijd een passend advies.

Een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt

Praten over gevoel en sfeer is voor veel mensen best lastig. Daarom werkt Lorijn veel met afbeeldingen en foto’s. Ga je vaak de natuur in of kook je graag, dan zijn dit beelden waar je makkelijk een gevoel bij kunt verwoorden. Het eerste gevoel is vaak leidend. Dáár verzamelen we afbeeldingen bij, die helpen bij het bepalen van de sfeer in je huis. Deze afbeeldingen hebben vaak kleuren of landschappen die een positief gevoel oproepen. Dit is een geweldige start voor een adviesgesprek. Inspirada staat gelijk aan “inspiratie”. Met Inspirada Interior Design inspireert Lorijn je met ontwerpplannen voor je nieuwe inrichting of verbouwing, geeft je een onderbouwd kleur en stijladvies, of maakt een lichtplan. Jouw wensen staan centraal in het ontwerp. Dit maakt jouw interieur persoonlijk.

Een adviesgesprek kan indien gewenst ook ’s avonds of in het weekend! Benieuwd wat Lorijn voor jouw huis kan doen? Kijk voor de mogelijkheden op www.inspirada-interiordesign.nl.

Fotografie: Susan Haveman