NIEUW: Puur Bodytec in Berkel!

0
2557
Puur Bodytec - Fotografie Guido Pijper

Op maandag 30 maart opent Puur Bodytec de deuren in Berkel en Rodenrijs. Een exclusieve EMS boetiek gericht op training, voeding en coaching. Heb je sportieve ambities of een hulpvraag op het gebied van voeding en coaching. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking en proeftraining. Puur Bodytec helpt je op weg met deze doelen. Hoe dan?

Puur Bodytec biedt EMS-training met de betrouwbare en veilige materialen van kwaliteitsmerk Miha Bodytec. Dit is een trainingsmethode waarin alle grote spiergroepen worden getraind middels elektro spier stimulatie in slechts 20 minuten tijd.

Puur Bodytec is een Miha Bodytec quality center. De boetiek beschikt over een geregistreerd kwaliteitskeurmerk voor de consument; de DIN-norm. Het keurmerk staat voor veiligheid en verantwoord ondernemen en geeft aan dat er wordt gewerkt conform de voorschriften van Miha Bodytec. Safety first!

Kort en krachtig!

Bij deze techniek is ‘lichaamseigen weerstand’ het uitgangspunt. De elektrische impulsen stimuleren alle spieren in het lichaam om zich aan te spannen. Hierdoor wordt er in korte tijd spierweefsel opgebouwd, metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid vooral verstevigd (lift-effect).

Puur Bodytec - Fotografie Guido Pijper

Voor wie geschikt?

Dankzij de low impact activatie worden de gewrichten volledig ontzien en niet belast. Dit betekent effectief en veilig trainen zonder het risico op overbelasting of blessures. Daarom is Miha Bodytec geschikt voor jong tot oud en in iedere sportconditie (amateur en topsport). Daarnaast is deze training ideaal voor iemand met een overvolle agenda en die toch graag in conditie wil blijven. Is er sprake van blessures? Dan is het volgen van Miha Bodytec goed voor de opbouw van het herstel. Er zijn bovendien 2 workstations, dus je kunt dit zelfs met een buddy doen.

Hoe werkt het?

Tijdens de training draag je speciale onderkleding en een elektroden vest. De elektroden voor arm-, been- en bilspieren worden aan het vest gekoppeld. De trainer bepaalt vervolgens voor iedere spiergroep het level en de juiste intensiteit. Het Miha Bodytec workstation (zie afbeelding) stuurt impulsen naar de elektroden aan het vest om de spiergroepen te activeren. De grote spiergroepen worden dus tegelijk geactiveerd, maar de intensiteit kan per spiergroep en per persoon worden aangepast. Doelgericht, dynamisch en effectief.

Voeding

Puur Bodytec besteedt veel aandacht aan voeding. Een gezonde levensstijl is van groot belang, want dit gaat hand-in-hand met de sportieve doelstelling. Een gezond voedingspatroon heeft immers een positieve invloed op het gewenste lichaamsgewicht, het bereiken van spieropbouw en het opbouwen van conditie.

Coaching

Het kan best moeilijk zijn om de motivatie vast te houden. Soms werkt de omgeving niet mee of is het lastig om de juiste gerechten van een menukaart te kiezen. Heb je behoefte aan meer ondersteuning, dan is dit mogelijk middels een voedingsconsult of persoonlijke coaching. Puur Bodytec biedt dus een totaalconcept aan en heeft alle expertise in huis.

Voordelen

  • Snel zichtbaar resultaat
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Verhoogt de vetverbranding
  • Vermindert het lichaamsgewicht
  • Vermindert cellulitis en maakt de huid strakker (‘lifteffect’)
  • Bevordert de spiertoning en figuurverbetering
  • Bevordert de spiergroei en spierkracht
  • Verhoogt de conditie en uithoudingsvermogen
  • Tegengaan van spierafbraak en botontkalking

Puur Bodytec
Berkelse Poort 279, Berkel en Rodenrijs
T. 06-15413853
info@puurbodytec.nl
www.puurbodytec.nl

Puur Bodytec is een onderdeel van Puur Sportief Gym Boetiek en ingericht in de sfeer en stijl van PTMD.