De Chanel onder de haarwerken

Leco van Zadelhoff over Hair Consultancy Bussum

0
2678
Hair Consultancy Bussum

Al jarenlang werkt Leco samen met de haarwerkstyliste Eline van der Linden die inmiddels veertien jaar werkzaam is bij Hair Consultancy Bussum. Twee stylisten die de hoogste kwaliteit eisen voor hun cliënten én het ook waar kunnen. Een perfecte match waar bekende en onbekende Nederlanders en internationale sterren gebruik van maken.

Eline: “Ik durf te zeggen dat wij de absolute top zijn op het gebied van haarwerken, pruiken, haarstukken, haaraanvullingen en haarverlenging. Al dertig jaar zijn wij HET atelier voor uitsluitend op maat gemaakte haarwerken, haute couture, zowel op indicatie bij haarproblemen met een medische achtergrond (oorzaak) als bij cosmetische haarverbetering. Onze klantenkring is internationaal en we bieden de hoogst haalbare kwaliteit en service en we geven altijd persoonlijk advies. Ons vaste team van zeer ervaren top kappers en haarwerkstylisten knipt en stylt het haar in model, net als bij de kapper! Naturel, highfashion of klassiek, wij kennen geen grenzen. Ons doel is altijd de klant NOG mooier te maken dan ze al is.”

‘Ik durf te zeggen dat wij de absolute top zijn op het gebied van haarwerken’

Eline

Weer gelukkig met je haardos

Het doel van Hair Consultancy Bussum is ervoor te zorgen dat je weer gelukkig wordt met je haar. Voor de een zeer naturel voor de ander glamorous, precies waar je je fijn bij voelt. Wat je haarprobleem ook is, Hair Consultancy Bussum lost het op. Het resultaat moet zijn: je weer mooi voelen en met zelfvertrouwen deelnemen aan sociale en maatschappelijke activiteiten, kortom leven! Alopecia Areata, Androgenetica en alle andere vormen van haarverlies maakt Hair Consultancy Bussum onzichtbaar voor anderen. Exact hetzelfde haar als voorheen of droomhaar, je zegt het maar. Comfort, onafhankelijk zijn, zelf je haar wassen en stylen, spelen met je haar, het kan werkelijkheid worden.

Leco van Zadelhoff

“De haarwerken van Hair Consultancy Bussum zijn couture. Puur haute couture. Er zijn heel veel bedrijven die hetzelfde werk doen, maar die ontstijgen niet aan het prêt-à-porter niveau. Je moet niet vergeten dat haarwerk een ambacht is en zij doen dat het allerbeste. Je kunt het vergelijken met een Chanel jasje dat je bij de H&M koopt dat zeker van goede kwaliteit is, of je koopt het originele jasje van Chanel, het haute couture model. De haarwerken zijn pittig aan de prijs, maar je krijgt er topkwaliteit voor en dat is heel veel waard. Ik gebruik de haarwerken puur glamourous. Mijn cliënten zijn van het hoogste niveau, staan altijd in de schijnwerpers, die eisen dus perfectie en dat wil ik ook kunnen bieden. Daarom werk ik uitsluitend met de haarwerken uit Bussum. We hebben dezelfde smaak wat structuren en kleuren betreft, dus onze samenwerking is perfect. Nu ik erover nadenk, hebben ze gewoon het allermooiste haar, voor al mijn cliënten. Ze zijn echt top!”

‘IK BEN VERSLAAFD AAN MIJN HAARWERKEN’

Sady (32) heeft van zichzelf dun haar, maar dat is sinds de geboorte van haar kinderen steeds dunner geworden. Ze draagt al jarenlang verschillende haarwerken van Hair Consultancy Bussum en is er volgens eigen zeggen behoorlijk verslaafd aan geraakt. “Ik draag altijd een haarwerk, men kent mij niet anders. En het is dus echt niet van mijn eigen haar te onderscheiden. Omdat ze van zo’n hoge kwaliteit echt haar zijn, kun je er jarenlang mee doen. Het hangt natuurlijk van de intensiteit af waarmee je het draagt en of je het zorgvuldig behandelt.”

Hair Consultancy Bussum
Lindelaan 2, Bussum
T. 035-6930442
www.hairconsultancy.nl