De innovatieve trainingsmethode van fit20 Zoetermeer

0
2480
fit20 Zoetermeer

Fit in 20 minuten tijd en je hoeft maar één keer in de week te trainen. Jeroen Natzijl, eigenaar en een van de drie trainers van fit20, ziet regelmatig potentiële klanten de wenkbrauwen fronsen. “Deze innovatie manier van trainen geeft een zodanige prikkel aan het lichaam, dat je echt vijf tot acht dagen rust nodig hebt.”

Fit20 is een franchiseformule; niet alleen in Nederland, maar nagenoeg wereldwijd. Alleen al in Nederland trainen ruim 10.000 mensen bij fit20. Jeroen, die nu bijna 5 jaar eigenaar is van fit20 Zoetermeer. Ook hij was verrast dat één training van 20 minuten in de week meer dan genoeg is.

“Ik ging vroeger altijd minstens drie keer in de week naar de sportschool en daarnaast liep ik hard. Zo rond mijn dertigste kreeg ik vaker lichamelijke klachten. Ik merkte dat mijn lichaam niet voldoende herstelde op de rust-dagen die ik had. De balans was eruit. De combinatie hard werken en daarnaast weinig vrije tijd hebben door volle agenda’s zorgde ervoor dat ik niet voldoende herstelde.” Ik maakte zelf kennis met fit20. “Dit werkt echt goed. Je moet het gewoon eens ervaren. Op een gegeven moment had ik geen klachten meer. Ik voelde me veel fitter en kreeg energie van de training.”

fit20 Zoetermeer

High Intensity Strength Training

Fit20 is een unieke, innovatie trainingsmethode waarbij klanten door middel van High Intensity Strength Training op een korte maar krachtige manier trainen. De trainingen richten zich vooral op de grote spiergroepen. “Doordat men meer spierkracht gaat aanmaken, krijgt men een betere conditie, meer energie, minder kans op blessures, een betere weerstand en pijntjes in het lichaam verdwijnen of verminderen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten een betere conditie krijgen, zowel op spierkrachtniveau als op cardiovasculair niveau. Gegarandeerd resultaat!”

Personal Trainer

Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van een Personal Trainer. Hij let op houding, dosering, ademhaling en techniek. “Je krijgt persoonlijk aandacht. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die met een personal trainer werken, echt meer met hun lichaam gedaan hebben dan mensen die zelfstandig trainen. En het werkt natuurlijk stimulerend.” fit20 houdt alle vorderingen bij met een speciaal ontworpen app en de trainingen worden eens in de zoveel tijd geëvalueerd.

De trainingen zijn altijd op afspraak; een positieve stok achter de deur. Doordat er in een koele ruimte getraind wordt, kun je gewoon in je normale kleding komen trainen en hoef je naderhand ook niet te douchen. Zweten en intensiteit hebben niets met elkaar te maken. Het gaat erom dat je die prikkel krijgt en dat je snel een goed resultaat bereikt.”

fit20 Zoetermeer

fit20 Zoetermeer
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer
T. 079-2033048
www.fit20zoetermeer.nl