‘The Power of Choice’ bij Nefkens Naarden

0
2801
Nefkens Naarden - Fotografie Nico Brons

Unboring the Future. Dit is de visie van Peugeot en gericht op een toekomst waarin saaiheid nooit onderdeel zal zijn van haar DNA. Een opwindende toekomst met een maximale keuzevrijheid wat betreft de carrosserievorm, het aandrijftype en de rijvorm. De ultieme sportieve en comfortabele rijbeleving begint bij Nefkens Naarden.

Op bedrijventerrein Gooimeer Noord is het eigentijdse pand van Nefkens Naarden ontworpen als een zogenoemd flagshipstore. Volgens de corporate dentity & design-eisen van de fabriek heeft ook dit representatieve pand een specifieke blauwe kleur volgens het Blue Box-concept dat tot en met het interieur is doorgetrokken. Dat laten de sfeervisuals wel blijken evenals de signings, displays, routing, interieur- en huisstijlelementen in en om de showroom. De Franse leeuw brult volop. Want in navolging van de Peugeot 508 en de Peugeot 3008 SUV Hybride gaat het Franse merk namelijk auto’s in het B- en C-segment leveren met een volledig elektrische of geëlektrificeerde aandrijflijn. “We hebben al veel vraag naar de Peugeot e-208”, opent vestigingsmanager, Frank Schuurman. “Het zijn niet alleen particulieren die overstappen op elektrisch rijden al dan niet gekoppeld aan private lease. Het zijn vooral zakelijke rijders die willen profiteren van de lage bijtelling dankzij de scherpe aanschafprijs. Daar komt natuurlijk ook nog een milieu investeringsaftrek bij evenals de vrijstelling van de wegenbelasting plus het feit dat elektriciteit, afgezet tegen een auto met een benzine- of dieselmotor, een stuk goedkoper is. Bovendien heeft de Peugeot e-208 een actieradius van 340 comfortabele reiskilometer. Maar de consument die de drang heeft om de aanval te openen om de CO2 uitstoot terug te dringen via de mobiliteit, wordt helemaal op zijn of haar wenken bediend. De Peugeot e-2008 SUV wordt in mei verwacht. Deze auto is wat zwaarder en staat wat hoger op de wielen. Daarom kan deze Peugeot 2008 SUV 310 kilometer aaneen rijden. Opvallend is dat we voor deze wagen veel bestellingen in backorder hebben. Bestellingen die ook afkomstig zijn van zakelijke rijders en rijdsters. Het grote voordeel van de e-208 en de e-2008 SUV is dat deze elektrisch aangedreven leeuwen qua interieur en exterieur nauwelijks afwijken van dezelfde typen met een brandstofmotor. Alle futuristische poespas ontbreekt. En dat maken deze auto’s zo uniek. Bovendien zijn de onderhoudskosten laag. De consumenten die elektrisch rijden zien we niet zo vaak. Alleen als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe banden of remschoenen.”

‘Power of choice’

De twee Peugeots zijn een mooie aanvulling op het leveringsprogramma van dit Franse merk. Doordat de Peugeot e-208 en de Peugeot e-2008 SUV ook met verbrandingsmotoren zijn, voorziet Peugeot in de behoeftes van de autoconsument die op de eerste plaats een bepaald type auto wil en pas daarna pas over de motorisering nadenkt. “Dit noemen we ‘power of choice’”, aldus de vestigingsmanager. “Verder leveren we de Peugeot 108 die in het A-segment de goedkoopste en marktleider is. Deze auto is ook uiterst gewild in de private lease. Naast het meer dan volledige Peugeot 208 en Peugeot 2008 SUV programma die eveneens populair is in zijn klasse, scoren we onverminderd goed met het volledige Peugeot 308 en Peugeot 3008 SUV programma. Tenslotte hebben we een vijf- en vierdeurs Peugeot 508. De reislustige Peugeot 5008 SUV, de zevenzitter vertegenwoordigt het slotakkoord in het hoogste prijssegment. In het bedrijfswagengamma zijn we voorts prominent aanwezig met onder meer de Bipper, Partner, Expert en Boxer. De laadruimten kunnen we naar elke wens ombouwen. Ook in de lease zijn deze bedrijfswagens erg gewild. De volledig elektrische aangedreven Expert en Boxer hebben we in het najaar in de showroom. Ten slotte is de consument bij ons op het juiste adres als het gaat om occasions. Het Nefkens Deal Leeuwekeur Plus-pakket biedt naast garantie, veel extra zekerheden.”

MKB Lease

Nefkens Naarden heeft 15 medewerkers die allen de consument ontzorgen in hun mobiliteitsbehoefte. Ook als het volgens Frank Schuurman gaat om leasen. “Ons zusterbedrijf MKB Lease heeft hier alle kennis en middelen voor. Zo bouwt de ondernemer aan een efficiënt en economisch voordelig wagenpark tegen vooraf afgesproken kosten.”

Werkplaats

“Maar dat is nog niet alles. We hebben een modern ingerichte werkplaats met tien bruggen voor al het onderhoud, de repa- raties en APK-keuringen. Alle voorkomende reparaties worden verricht met BOVAG- garantie. Daarnaast is het altijd plezierig dat de particulier en zakelijke rijder weer met een tevreden gevoel hun weg vervolgen in zijn of haar gerepareerde en nagekeken auto. We staan voor gemak, service en betrouwbaar- heid. We beschikken over een haal- en breng service en een vervangende auto. Daarnaast hebben wij leenfietsen. Ook als het gaat om schadeherstel. In dit geval hebben we een partnership met onze dochteronderneming UAS Schadeherstel. Kortom we doen er alles aan om de autoconsument op maat te bedienen. U bent van harte welkom bij Nefkens Naarden of bij één van onze andere vestigingen.

Nefkens Naarden - Fotografie Nico Brons

Nefkens Peugeot Naarden
Gooimeer 15, Naarden
T. 035-6947614
www.nefkens.nl

Nefkens Peugeot Hilversum
Oscar Romerolaan 21, Hilversum
T. 035-6210953
www.nefkens.nl

Fotografie: Nico Brons