Curls by Warby

0
2983
Curls by Warby

Erwin Warby heeft een passie voor kniptechnieken die zichtbaar verschil maken. Met name in krulhaar ontdekte Warby een behoefte aan de juiste kniptechnieken. “Veel krullenbollen denken ten onrechte dat de eigen natuurlijke krullen niet mooi gedragen kunnen worden. Maar liefst 35 jaar kapperservaring en 1,5 jaar intensieve focus op krulhaar bracht ons de oplossing.”

Dat wil ik ook…

Bij Warby horen ze dat iedere dag van kappers en consumenten. Daarom heeft Warby besloten om collegakappers te trainen en certificeren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Schwarzkopf-Professional. “Graag delen we ons succes en technieken met vakgenoten die ook enthousiast worden van mooie natuurlijke krullen en geweldige kniptechnieken”, vertelt Erwin. Daarvoor heeft Warby een handige tool ontwikkeld zodat de kappers altijd volgens de juiste methode werken. Dit zorgt ervoor dat iedere klant dezelfde hoge en constante kwaliteit krijgt.

Curls by Warby

Voor een Curls By Warby knipbehandeling kunt u terecht bij Warby in Berkel en Rodenrijs of één van de gecertificeerde salons. Kijk voor deelnemende salons op www.curlsbywarby.nl Kappers kunnen zich uiteraard reeds aanmelden via de website van Curls By Warby en via de ASK Academy in Werkendam.

www.curlsbywarby.nl