Mulder-Mazda: In alles een stap extra

0
2639
Mulder-Mazda - Fotografie Marc de Jong

Bij Mulder-Mazda staat oprecht advies met stip op nummer 1. Die betrouwbare aanpak gecombineerd met een ongekende service maakt dat Mulder-Mazda de grootste Mazda dealer van Nederland is.

Het kopen van een nieuwe bolide, dat is een machtig moment. En dat machtige moment wordt bij Mulder-Mazda uitbundig gevierd. Als een survivor ga je er de deur uit, de toekomst met vertrouwen tegemoet. Lichten uit, rookmachine aan. Eye of the Tiger op de achtergrond. “We maken er steevast een feest van”, zegt Joost Pels namens Mulder-Mazda. Dat mag ook worden gevierd. Want wie een Mazda heeft aangeschaft, is verzekerd van jarenlang rijplezier.

Mulder-Mazda - Fotografie Marc de Jong

Mulder-Mazda onderscheidt zich door zijn betrouwbare aanpak. Bij Mulder-Mazda krijg je dan ook geen verkoop- maar een adviesgesprek. Oprecht advies staat bij elke werknemer van Mulder-Mazda met stip op nummer 1. Van de visuele Mazda configurator waarmee je jouw perfecte auto samenstelt tot de proefrit die je maakt in precies het juiste model, in alles is de klant koning. “We hanteren een lange termijnvisie. Een tevreden klant is ons meer waard dan een snelle deal.” Het transparante zit ‘m ook de ligging en de bereikbaarheid. Elke Rotterdammer weet Mulder-Mazda blindelings te vinden. Mulder-Mazda is niet gevestigd op een bedrijventerrein, maar aan een doorgaande weg bij de Hesseplaats. “Iedereen mag 24/7 bij ons naar binnen kijken. Onze showroom straalt rust uit. Onze auto’s zijn in alle kleuren te bestellen maar in de showroom domineren de kleuren grijs – machine grey om precies te zijn – en rood.” Het toilet van Mulder-Mazda is – in dezelfde kleuren – een kunstwerk op zich. Het getuigt dat aan elk detail is gedacht. Op alle vlakken zetten ze bij Mulder-Mazda een stap extra.

Mulder-Mazda kent inmiddels een behoorlijke geschiedenis. In 1973 werd aan de Martin Luther Kingweg in Rotterdam de eerste Mazda verkocht, een Mazda 1800 Deluxe. Deze allereerste auto staat als oldtimer, als nostalgische en tevens dierbare herinnering aan de start, in de showroom. Bijna vijftig jaar later geldt Mulder-Mazda als de grootste Mazda dealer van Nederland. Mulder-Mazda kenmerkt zich door zijn scala aan heel jonge auto’s. Zelfs de occasions zijn betrekkelijk nieuw. “De oudste auto momenteel in de verkoop dateert uit 2016. Vrijwel alle occasions dragen een certificaat als bewijs dat alles klopt. De Certified Occasions van Mazda hebben maximaal 100.000 kilometer op de teller staan. We durven daarom ook een garantie te geven van 2 jaar.” Mulder-Mazda beschikt over een eigen werkplaats en staat in de wijde omgeving bekend om zijn vakbekwame monteurs. “Ik durf te stellen dat we toonaangevend zijn op het gebied van service en onderhoud.”

Mulder-Mazda - Fotografie Marc de Jong

Rijbeleving

Waarom Mazda? Het Japanse automerk is vooruitstrevend in techniek, weet Joost Pels. Door zijn revolutionaire Skyactiv-X Technology is Mazda in staat de voordelen van een benzine- en dieselmotor te combineren waardoor minder dan 100 gram CO2-uitstoot per kilometer. Mazda doet er alles aan om het broeikaseffect tegen te gaan. In september 2020 komt de Mazda MX-30 op de markt, de allereerste 100 procent elektrische crossover tegen een betaalbare prijs. Met deze Mazda MX-30 -nu overigens al te bestellen- is een elektrische wagen voor iedereen toegankelijk.

Mazda blinkt daarnaast uit in het zachte zitcomfort, in de totale rijbeleving. Die rijbeleving laat zich niet 1-2-3 omschrijven. Zoveel pluspunten, je kunt er bijna een boek over schrijven. Joost Pels: “Kies een auto uit, maak een proefrit en ervaar het zelf. Wie eenmaal Mazda rijdt, blijft Mazda rijden. Verslavend? Bijna wel.”

Mulder-Mazda - Fotografie Marc de Jong

Autobedrijf Mulder Mazda
Martin Luther Kingweg 21, Rotterdam-Ommoord
T. 010-4214200
www.mulder-mazda.nl

Fotografie: Marc de Jong