Zorgeloos verhuren bij 123Wonen

0
2160
123Wonen Den Haag

Wilt u uw huis verhuren in Zoetermeer of omgeving? Wim Overwater van 123Wonen Den Haag, waaronder de gemeente Zoetermeer valt, heeft jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt en helpt u snel een geschikte huurder voor uw woning te vinden. Hij is gespecialiseerd in de verhuur van woningen, appartementen en studio’s in onder meer Zoetermeer, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Den Haag, Voorburg, Gouda, Delft en Het Westland. Samen met 123Wonen verhuurt u uw woning veilig en snel. Ze streven ernaar om uw woning binnen korte tijd te verhuren!

De juiste huurder vinden

Wilt u uw woning in o.a. Zoetermeer e.o. verhuren aan expats of andere doelgroep? “Dan bent u bij ons aan het juiste adres.”, aldus Wim. “123Wonen Den Haag zorgt voor een uitgebreide marketingstrategie om uw woning te promoten. Het huis wordt geplaatst op diverse websites, zoals Pararius, Jaap, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Potentiële huurders worden daarom zorgvuldig gescreend op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij hebben een eigen juridische afdeling en maken waterdichte huurovereenkomsten op maat. Dat geeft u als verhuurder een veilig gevoel. Dat vinden wij bij 123Wonen belangrijk.”

123Wonen Den Haag

Zorgeloze verhuurperiode

123Wonen biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis bijvoorbeeld in Zoetermeer of omgeving wilt verhuren, dan is vastgoedbeheer zeer belangrijk. “Uw box 3 belegging is bij ons in veilige handen. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar. Erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld”, legt Wim uit. “Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen we technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. Wij kunnen u zelfs helpen met de aankoop van uw beleggingspand. U krijgt altijd een vaste contactpersoon en wij zijn altijd bereikbaar voor vragen. Bovendien kunt u rekenen op eerlijke en transparante dienstverlening. Geen oneerlijke aanhuurkosten dus”, benadrukt Wim. “Wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden.”

123Wonen Den Haag

Dé verhuurmakelaar van Nederland!

Vanuit 28 lokale vestigingen bemiddelt 123Wonen in de verhuur en beheer van woonruimte en wordt gezocht naar de match tussen tevreden huurders en verhuurders. “Met ons eigen internationale netwerk specialiseren wij ons in het verhuren aan expats, maar wij verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht.” Alles op een steeds hoger kwaliteitsniveau zoals wij dat al sinds 2009 bieden. Ons aanbod is niet alleen te bekijken op 123Wonen.nl. Het aanbod is ook opgenomen op onder meer grote verhuurwebsites als Pararius.nl, Huurda.nl en Jaap.nl. Ook wordt nauw samengewerkt met relocation-bureaus waar expats worden begeleid in Nederland en 123wonen.nl de juiste woning kan aanbieden.

Meer weten?

Wilt u uw huis verhuren in Zoetermeer en omstreken.? Of wilt u graag met 123Wonen in gesprek over de mogelijkheden? Wim Overwater staat u graag te woord.

123Wonen Den Haag
Laan van ‘s-Gravenmade 32, Den Haag
T. 070-2210841
E. denhaag@123wonen.nl
www.123wonen.nl