Keukens op maat voor u gemaakt!

0
2608
De Boer Maatwerk in Keukens - Fotografie Etienne Oldeman

De keuken waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je keuken is dé plek waar je je goed voelt. Dat is de missie van De Boer Maatwerk in keukens.

De keuken is volgens Jacob de Boer van De Boer Maatwerk in Keukens al lang geen plek meer waar we enkel en alleen koken. “Het is een plek waar het dagelijks leven samenkomt en waarin iedereen zich thuisvoelt. Hier kun je op je gemak een heerlijk glas wijn drinken, terwijl je de gehaaste dag doorneemt in een rustgevende omgeving. Of waar je, als gepassioneerde hobbykok, de meest uiteenlopende gerechten klaarmaakt dankzij hoogwaardige inbouwapparatuur. Of het nu gaat om een moderne keuken of juist een traditionele, authentieke keuken: samen met jou ontwerpen we een keuken waarin rust centraal staat en waarin iedereen zich thuis voelt.”

De Boer Maatwerk in Keukens

Advies op maat

Er bestaan zo veel verschillende keukens, welke moet je kiezen? Landelijk, klassiek, modern of toch liever retro? Wit, grijs of een eigentijdse kleur? Glanzend of mat? Greeploos of met rvs-handgrepen? Allemaal keuzes waarbij De Boer Maatwerk in Keukens jou kan helpen. “Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar. Tijdens een kosteloos huisbezoek zien ze hoe je woont en leeft. Door de ruimte zelf te ervaren, zien zij welke mogelijkheden deze biedt en kunneb jou hierdoor optimaal adviseren. Een goed advies is immers de basis van een goede keuze. We maken na een kennismaking gratis een 3D-ontwerp. Zo zie je meteen hoe jouw droomkeuken er uit komt te zien”, aldus Jacob. “Uiteraard is een afspraak bij ons op kantoor ook mogelijk.”

Vakmanschap en kennis

De Boer Maatwerk in Keukens richt zich op maatwerk keukens met aandacht voor specifieke wensen. “We hebben een hecht team van vakmensen voor de diverse disciplines in huis. Met liefde voor het vak zorgen zij voor de juiste materialisatie en realisatie. Alles wordt tot in de puntjes nagemeten en in onze eigen werkplaats gefabriceerd. Made in Gouda. Elke keuken wordt altijd eerst in onze werkplaats opgebouwd en gecontroleerd. Onze speciale montageploeg monteert aansluitend bij jou thuis. Door eigen productie kunnen wij op ieder ogenblik in het proces correcties aanbrengen. De ideale manier om alles perfect af te leveren.”

Betaalbaar maatwerk

Wie denkt dat een keuken bij De Boer minstens 50.000 euro kost, heeft het mis. “Wij tekenen een keuken uit en bepalen op basis van het budget welke materialen worden gebruikt. Vanaf 10.000 euro kunnen wij al een prachtige droomkeuken op maat realiseren.” Op dat vlak wijkt De Boer ook af van de traditionele keukenzaken. “Als je in een normale keukenzaak komt en je wilt er een koofje boven of speciale verlichting, dan haken ze snel af.”, weet Jacob. “Met alle respect, maar daar beginnen wij pas. Dan begint het voor ons pas echt leuk te worden. Bij ons moet niets. Of je nou de offerte of tekeningen meeneemt naar een andere bedrijf, dat maakt niet uit. Ik weet niet of dit arrogant klinkt, maar wij zijn overtuigd van onszelf. En we hebben een hele nette prijsstelling.”

De Boer Maatwerk in Keukens
Gouderaksedijk 24, Gouda
T. 085-0607716
www.maatwerkinkeukens.nl

Fotografie: Hermen Buurman, Etienne Oldeman e.a.