Professionele styling met een persoonlijke touch

0
2552
Jack Hairstyle - Fotografie Maybelline Koense

Uw kapsel is het visitekaartje van uw gezicht. Daarom wilt u een kapsel dat perfect past bij uw persoonlijke stijl, gezichtsvorm en natuurlijke haarval. Jack Hairstyle helpt u om het beste uit uw kapsel én uw gezicht naar boven te halen. Bij deze Matrix Professional kapsalon in Rotterdam-Zevenkamp draait het al decennia om uw wensen.

De stylisten van Jack Hairstyle onderscheiden zich volgens Jack Schot enerzijds door hun kwaliteiten als professional, maar ook hoe zij aansluiten bij hun klanten. “Mijn team bestaat uit een hechte groep van drie professionals die elkaar aanvullen en het beste in elkaar naar boven brengen.” Iedereen staat volgens Jack midden in het leven met alles wat hierin te koop is. Hierdoor hebben zij een haarscherp oog voor een passende lifestyle en look. Alle stylisten zijn gedreven specialisten, goed in hun vak en lopen voorop in haarmode en haarkleuring. Niet voor niets volgen zij regelmatig trainingen.

Jack Hairstyle - Fotografie Maybelline Koense

De klant staat centraal

Bij Jack Hairstyle draait het om uw wensen. “U kunt zelf kiezen door welke stylist u geholpen wilt worden. Afhankelijk van uw wensen geeft deze kleurstylist vrijblijvend een persoonlijk advies over uw coupe en haarkleur. Samen kiezen jullie voor het kapsel waarvan u gaat stralen”, aldus salonmanager Bo. Een bezoek aan Jack Hairstyle staat dan ook voor een ervaring. Voor een belevenis waarbij u ultiem geniet en tegelijkertijd ervaart hoe het is om met een ander uiterlijk uw persoonlijkheid een extra impuls te geven. Bij Jack Hairstyle wordt nog ‘ouderwets’ met de schaar geknipt, helpen ze u graag persoonlijk en zorgen ze ervoor dat u altijd met een glimlach weer naar buiten gaat.

Jack Hairstyle - Fotografie Maybelline Koense

Goed geknipt haar is de basis

“Ieder kapsel begint bij goed geknipt haar”, aldus Jack. “Door uw haren regelmatig te laten knippen, zorgt u ervoor dat deze goed verzorgd blijven. Het is aan te raden dit steeds om de zes tot acht weken te doen. Wist u overigens dat mannen vaker naar de kapper gaan dan vrouwen? Niet omdat mannen ijdel zijn natuurlijk”, glimlacht Bo. “Het is gewoon zakelijk gezien beter dat uw das recht zit, uw schoenen gepoetst zijn en dat uw haar niet in de war zit.” Het team van Jack Hairstyle wast en knipt de kapsels van dames, heren en kinderen in het door u gewenste model en staat vervolgens garant voor een prachtig resultaat dat u zelf zonder kunst en vliegwerk weer in model kunt brengen. Maak nu een afspraak (telefonisch of online) voor een frisse knipbeurt of een nieuwe look & feel!

Jack Hairstyle
Zevenkampse Ring 763, Rotterdam
T. 010-4556962
www.jackhairstyle.nl

Fotografie: Maybelline Koense