Regionale badkamerspecialist met kennis van zaken

0
2767
Arbeco - Fotografie Maybelline Koense

Arbeco is een erkend installatiebedrijf voor sanitair, centrale verwarming en elektra en sinds 1978 het adres voor betaalbare luxe badkamers in uw regio. Een jong team van enthousiaste adviseurs staat u met raad en daad terzijde, zodat u de badkamer van uw dromen kunt realiseren. Met een eigen team van ervaren en gecertificeerde installateurs wordt uw badkamer professioneel en vakkundig bij u thuis opgeleverd. Arbeco is dan ook met recht al 41 jaar uw badkamerpartner.

Badkamerspecialist bij uitstek

Volgens Mike van Gelderen is Arbeco bij uitstek een badkamerspecialist die verder gaat waar andere winkels stoppen. “Ons team bestaat uit enthousiaste jonge mensen die het kopen van een badkamer tot een feestje maken. Wij hebben geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan, zodat de klant zijn droombadkamer kan realiseren.” Onderwerpen als ‘hoeveel gebruikers?’ en ‘wie gaat de badkamer gebruiken?’, komen tijdens het adviesgesprek uitvoerig ter sprake. “Op deze manier kunnen we een advies op maat geven.” Hier vindt u geen in de nek hijgende managers of op provisie beluste verkopers, maar gewoon een helder en verfrissend advies voor al uw badkamerwensen en dat al 41 jaar.

Arbeco - Badkamerspecialist met kennis van zaken

Ruim assortiment

Als u de showroom binnenkomt valt het direct op dat het er verzorgd en compleet uit ziet. Alle badkameropstellingen zijn naar reëele maten ingedeeld, zodat u een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. “In onze showroom vindt u badmeubelen, wastafels, fonteintjes, toiletmeubelen, douchecabines, baden, baden met een whirlpool-systeem, badkamerradiatoren, accessoires, douchegoten, wand- en vloertegels. Kort samengevat: alles wat uw badkamer af kan maken.” Arbeco is dan ook niet alleen het juiste adres voor de renovatie van uw badkamer, maar ook voor een badkamer in een nieuwbouwwoning. “Indien gewenst verzorgen wij zelfs het gehele traject van ontwerp tot en met de complete installatie van uw droombadkamer,” legt Mike met passie uit. “Als erkende installateur zijn wij namelijk specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair.”

Badkamertrends

Op het gebied van badkamers volgen de trends elkaar niet zo snel op als in andere branches. “Wel zie je dat er meer vraag komt naar strakke tijdloze concepten. Daarbij spelen kleuren als zwart, antraciet en grijs een belangrijke rol, maar ook andere kleuren mogen weer. Verder komen er met regelmaat innovatieve producten op de markt. Zo heeft Geberit bijvoorbeeld een ‘stankvrij’ toilet. Waar luchtverfrissers stank slechts tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker. Daarnaast zien we dat douchewc’s definitief een plekje in de Nederlandse badkamers hebben veroverd. Hoewel ik persoonlijk eerst sceptisch was over zo’n toilet met douche- en föhnfunctie, kan ik nu eigenlijk niet meer zonder.” Een andere trend is dat de badkamer als statussymbool completer wordt. De afwerking wordt steeds belangrijker, ondanks het feit dat het een privéruimte is waar gasten normaal gesproken niet komen. Wellness staat daarbij centraal. Zo waren er al douches met infrarood of zonlichtlampen, maar de Feel Good Shower van XenZ combineert deze in één douche. Bovendien kunnen ze ook nog eens gelijktijdig worden ingezet.

Arbeco

Meer weten?

Wilt u ook uw droombadkamer laten realiseren door een erkende totaalinstallateur? Breng dan een bezoek aan Arbeco.

Sanitiem Arbeco B.V.
Ringvaartlaan 1 A, Nieuwerkerk a/d IJssel
T. 0180-314112
www.arbeco.nl

Fotografie: Maybelline Koense, e.a.