Home Island Interiors opent deuren in Bussum en Huizen

0
3553
Home Island Interiors

Sinds half juni zijn er in het Gooi twee nieuwe interieurwinkels geopend onder de naam Home Island Interiors. De eigenaar, Thomas van Meurs, is geen onbekende: op dezelfde locaties had hij eerder de winkels Container-Verkoop.nl. De nieuwe interieurwinkels hebben een compleet ander concept: Luxury Living en Industrial Living met exclusieve merken. Maar wel voor de scherpe prijzen die we eerder gewend waren.

Met je tijd meegaan en luisteren naar de markt, dat is wat een goede ondernemer moet doen. En dat is precies wat Thomas van Meurs heeft gedaan. Vijftien jaar geleden startte hij met Container-Verkoop.nl, een concept dat al snel een groot succes werd. Thomas kocht grote partijen meubelen op, die hij in winkels op verschillende locaties aanbood. Tegen scherpe prijzen. Veel mensen wisten de woonwinkels te vinden en in het Gooi werd het zó’n hit, dat de winkels in Huizen en Bussum vaste locaties werden.

Home Island Interiors

Scherpe prijzen blijven

Nu slaat Van Meurs dus een compleet nieuwe weg in. Het enige dat hij niet heeft veranderd, zijn de scherpe prijzen. Hij koopt nog steeds groot in, waardoor hij dat kan waarmaken. Het thema en de kwaliteit van de meubels zijn echter niet te herleiden naar het vorige concept. Home Island Interiors kiest voor mooie merken: zo kom je bij de stijl Luxury Living in Bussum banken, kasten, (salon)tafels, fauteuils, stoelen, lampen, karpetten, accessoires, schilderijen en kussens tegen van bijvoorbeeld Keijser & Co en Duran Lighting & Interiors, Ligne Pure, Haans lifestyle en Claudi. Merken die er toe doen en helemaal passen bij het nieuwe beleid van de interieurwinkels.

Home Island Interiors

Industrial Living in Huizen

In Huizen is er voor een andere stijl gekozen: Industrial Living. “Zo hebben onze klanten echt wat te kiezen”, zegt Van Meurs enthousiast. “Het concept is overigens in beide winkels gelijk. Een moderner assortiment, een ruimere opstelling en exclusievere merken. Maar die aantrekkelijke prijzen zijn dus wel gebleven, dankzij de grote inkoop. Een ander groot voordeel is dat hierdoor vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar is. De winkel in Huizen beschikt over vijftienhonderd vierkante meter, dus daar is ruimte genoeg. Home Island Interiors Industrial Living biedt een landelijke en industriële stijl, met hout, staal en leer.” We zien in Huizen banken, fauteuils en eetkamerstoelen van meubelindustrie Het Anker en bijvoorbeeld ook de meubelprogramma’s Be-Uniq en Mattz en het woonconcept Nix Design.

Home Island Interiors

Nog steeds Container-Verkoop.nl

Thomas van Meurs heeft geluisterd naar de wensen van zijn klanten; het nieuwe concept is daar een antwoord op. Toch had ook het Container-Verkoop.nl veel fans. Van Meurs heeft daarom besloten om dat succesconcept niet in de prullenbak te gooien: het wordt een outlet-store op steeds wisselende locaties in Midden-Nederland. Zo kunnen we iedereen blijven bedienen”, zegt Van Meurs tevreden.

Home Island Interiors

Interieuradvies

Behalve dat je bij Home Island Interiors prachtige meubels en meubelaccessoires kunt kopen, kun je ook terecht voor een goed advies. Want zelf je huis inrichten, is niet altijd even eenvoudig. Interieurstyliste en tegelijkertijd de Bussumse filiaalmanager Alice de Groot heeft de winkel in Bussum helemaal ingericht en kan dat ook bij mensen thuis komen doen. Als je interesse hebt, kun je hiervoor een afspraak maken met de winkel in Bussum.

Home Island Interiors
Ambachtsweg 2, Huizen
T. 035-5234428
www.home-island.nl

Home Island Interiors Luxury Living
Huizerweg 23, Bussum
T. 035-8200966
www.home-island.nl