Kliniek Medikos bestaat 25 jaar

0
2475
Medikos

Medikos Huid & Laser Kliniek heeft de beschikking over veel verschillende lasers. Zo bereikt Yolande Werkman opzienbarende resultaten met de innovatieve gefractioneerde FRx CO2 laser. Met deze laser kunnen huidproblemen nog beter en sneller worden behandeld. Huidtherapeute Yolande Werkman is bijzonder enthousiast over deze geavanceerde laser waarmee ze ontsierende huidafwijkingen in haar kliniek Medikos, die dit jaar 25 jaar bestaat, te lijf gaat. U kunt daarbij denken aan (ernstige) acnelittekens, pigmentvlekken, littekens, striae, wratten en fibromen. Daarnaast kunt u sinds kort terecht voor de Plasma Ooglift.

Gefractioneerde FRx CO2 laser

De gefractioneerde FRx CO2 laser wordt bij Medikos met succes voor huidverjonging en -verbetering ingezet. Rimpels verdwijnen of verminderen zonder operatief ingrijpen, chirurgie of injectables en het herstel na een behandeling verloopt snel en voorspoedig. “Deze laser is echt ideaal als je een mooiere, jongere huid wil of om huidproblemen als acnelittekens en chirurgische littekens, fijne rimpels, pigmentvlekken en grove poriën mee aan te pakken”, is het oordeel van vakvrouw Yolande. Zij baseert zich daarbij ook op bevindingen van plastisch chirurgen. Hoe de behandeling met de laser precies verloopt? De fractional laser maakt kleine gaatjes in uw huid, met als gevolg dat het huidoppervlak afschilfert. Dit zorgt voor extra collageenaanmaak, zodat de huid steviger, strakker en egaler wordt. Doordat de laser zo gecontroleerd en precies kan worden ingezet, kunnen specifieke oppervlakten op de huid aangepakt worden. Medikos is gespecialiseerd in het verwijderen van verhevenheden, fibromen, wratten enzovoort. De laser zorgt voor algehele huidverbetering. Er zijn gemiddeld tussen de 3 en 5 dagen hersteltijd nodig.

In goede handen

Medikos is een veelzijdige kliniek met specialisaties op zowel (para)medisch als cosmetisch gebied, opgezet door huidtherapeute Yolande Werkman en bestaat uit een team van vier huidtherapeuten, drie schoonheidsspecialistes, een cosmetisch arts (NVCG) en een permanent make-up specialist. Yolande Werkman is een huidtherapeute met 25 jaar ervaring. De huidtherapeuten van Medikos hebben allen een 4-jarige HBO opleiding gevolgd, zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ook aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapie). Daarnaast is Medikos erkend bij alle zorgverzekeraars. Geregelde bijscholing houdt de kennis van Yolande over de nieuwste ontwikkelingen in de huidtherapie up-to-date, terwijl de vereiste behaalde accreditatiepunten ertoe leiden dat ze officieel gecertificeerd is om complexe (laser) behandelingen uit te voeren.

Medikos

Laserontharing

Met laserapparatuur wordt ook ongewenste haargroei goed behandeld. Overbeharing kan nu vrijwel pijnloos met succes in de kliniek worden gereduceerd. Ook couperose en beenvaatjes kunnen met lasertechnologie goed worden behandeld. Cliënten van Medikos krijgen een behandeling geheel op maat. Dat betekent dat u na een intakegesprek, waarin uw klachten en / of wensen worden geïnventariseerd, een advies krijgt over het behandelplan dat voor u het meest geschikt is en geheel op u wordt afgestemd. “Elke huid en elke aandoening is weer anders en dient voor een optimaal resultaat op een eigen, specifieke manier behandeld te worden. We nemen rustig de tijd om met de cliënt de verschillende behandelingsmogelijkheden door te nemen, waarbij uiteraard de cliënt altijd zelf beslist”, aldus Yolande.

Plasma ooglift

Een nieuwe behandeling bij Medikos is de zogenaamde Plasma Ooglift. “Dit is een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden. De Plasma ooglift-behandeling heeft een relatief korte hersteltijd”, aldus Yolande. “Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden.”

Medikos Huid & Laser Kliniek
Lage Boog 124-126, Amersfoort
T. 033-2865064
www.medikos.nl