START NU BIJ PUUR SPORTIEF!

0
3002
PUUR Sportief

Ben je die overtollige kilo’s helemaal zat? Wil je meer gestroomlijnd worden en meer in shape? Wil je nu écht wat gaan doen aan je lichaam en uiterlijk? Pak de telefoon en kom snel langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Puur Sportief is een health gym met een breed aanbod aan diensten en producten. Bij Puur Sportief wordt er een pakket op maat aangeboden. Een totaalpakket waarin de gehele ‘lifestyle’ wordt aangepakt. Het voedingspatroon wordt onder de loep genomen en de coaching gaat ver. Dat is iets waarmee deze gym zich onderscheidt. “Wij doen er alles aan om iemand te helpen, maar zijn ‘straight’ en verwachten hetzelfde commitment terug”, aldus Anoek Boonstoppel (oprichtster).

AANBOD

Puur Sportief is gespecialiseerd in personal training, personal duo training, small group personal training, Medical Fitness, Miha Bodytec en groepstraining. Er is ook een Open Gym (= onbeperkt vrij trainen) en er worden diverse programma’s aangeboden, zoals Back in Shape, Bikini Fitness, Booty Building, Sportvasten en Summer Fit. De tarieven variëren per product en doorlooptijd. De producten kunnen eventueel met elkaar worden gecombineerd. Er wordt een totaalpakket samengesteld wat het beste past bij de persoonlijke doelen en budget. Er kan al worden getraind vanaf € 49,00 per maand, maar dat is afhankelijk van de exacte doelstelling.

PUUR SPORTIEF APP

De gym gebruikt een online tool: de Puur Sportief App. Elk lid heeft een eigen FIT-profiel en toegang tot deze App. Hierin worden de persoonlijke gegevens, het lidmaatschap en producten, de boekingen van de trainingen en de voortgangsregistratie vermeld. Een handige tool en makkelijk in gebruik.

SUMMER SHAPE

De komende maanden zijn vooral gericht op de zomer! Begin april start er een speciaal programma voor zowel man als vrouw. Het programma is opgebouwd uit drie hoofdpijlers: training, voeding en coaching. Doel: fitter, sterker en strakker worden met de nadruk op een sexy shape. “Als je jouw lijf voor de zomer een flinke boost wilt geven, moet je nú aan bak.” Dat kan ook met Sportvasten of de Detox Boost. Hierin ligt de focus op een voortraject, een 10-daagse kuur met supplementen en een natraject. Het is de bedoeling dat je elke dag beweegt, maar dat varieert van lichte cardio tot iets zwaarder trainen. De Detox Boost heeft een doorlooptijd van 12 weken en wordt afgerond voor de zomervakantie. Meer weten? Neem snel contact op via de onderstaande gegevens.

Get summer ready!

uur Sportief Gym Boetiek
Hoofdweg 176, Capelle aan den IJssel
T. 06-15413853
www.puursportief.nl

Fotografie: Guido Pijper