The Fitness Lounge: Waarom voor budget kiezen als het ook premium kan?

0
2793
The Fitness Lounge

The Fitness Lounge in Rotterdam-Oost is een prachtige premium sportschool nabij winkelcentrum Ambachtsplein in Rotterdam Zevenkamp. The Fitness Lounge laat zich met geen enkele andere sportschool vergelijken, want de ‘vibe’ is anders. Heel anders!

Vanaf het moment dat je binnenstapt kom je terecht in een wereld die je hartslag omhoog jaagt, al voor je met je workout begint. Dat voel je en dat zie je, vooral aan het moderne en hippe decor waarin je traint. Geen saaie hal met rijen voor de sporttoestellen, maar een warme ambiance met voldoende keus voor iedereen. En dat alles onder begeleiding van onze instructeurs die altijd voor je klaar staan. Bij The Fitness Lounge wordt je ontvangen met een glimlach, kennen we je als persoon en motiveren we je bij het halen van je persoonlijke doelstellingen.

The Fitness Lounge

The Fitness Lounge kent een all-in concept. Voor een vaste prijs per maand kun je gebruik maken van het volledige aanbod; je intake en begeleiding is gratis, groepslessen, sportdrank en koffie & thee is allemaal inbegrepen. Uit een prijsvergelijk blijkt tevens dat je bij The Fitness Lounge Rotterdam-Oost gemiddeld tot 10% goedkoper sport dan bij de bekende budget scholen, wanneer er een vergelijkbaar abonnement wordt afgesloten.

Dus wat let je? Come in, workout!

The Fitness Loung

De Afvalrace: tijd voor een tussenstand

Op 7 januari 2019 is bij The Fitness Lounge de Afvalrace van start gegaan. Een wedstrijd waarbij mensen de strijd aangaan met de overtollige kilo’s. Het is niet alleen een wedstrijd tegen elkaar, wie valt de meeste kilo’s af, maar vooral een wedstrijd tegen jezelf. The Fitness Lounge coacht de deelnemers met het verbeteren van hun lifestyle met als doel een blijvend resultaat. Een kilogram vet levert 9.000 kilocalorieën, en een kilogram vet verbanden kost 7.777 kilocalorieën. Halverwege de Afvalrace zijn de deelnemers gezamenlijk al 53,4 kg afgevallen, en de koploper is al 6,4 kg afgevallen. Om dit te bewerkstelligen hebben zij in totaal 415.291,8 kilocalorieën moeten verbranden. Hoeveel dat precies is?

The Fitness Lounge

The Fitness Lounge
Griendwerkerstraat 7-13, Rotterdam
T. 010-8466280
www.thefitnesslounge.nl