Uw fantasie is uw enige restrictie…

0
2661
Retrodeuren.nl - Fotografie Marc de Jong

Stalen deuren zijn geschikt voor iedere woning, als binnen- en als buitendeuren. Bij het Zoetermeerse bedrijf retrodeuren.nl kunt u tegen een scherpe prijs een stalen deur aanschaffen. Laat uw fantasie de vrije loop en maak een keuze uit een scharnier, taats- of schuifsysteem voor een unieke uitstraling in uw woning. Alle oplossingen worden in-huis geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien krijgt u maar liefst 15 jaar garantie.

Volgens Jan Rutten, directeur van Retrodeuren.nl, denken veel mensen in eerste instantie niet aan een stalen deur om hun huis een nieuwe look te geven. “Dat is eigenlijk niet zo gek. Als men op zoek is naar iets verfrissends, denkt men immers eerder aan het verwerken van nieuwe kleuren in het huidige kleurencontrast of aan de aanschaf van nieuwe meubels. Toch merken we dat er een hang naar het verleden is. Consumenten willen meer sfeer in huis en na de crisisjaren heeft men weer zin om een boost te geven aan de eigen leefomgeving. Deuren van staal passen erg goed in dit plaatje. Steeds meer mensen houden van de rustieke sfeer die authentieke en ambachtelijke deuren van staal te bieden hebben.” Op retrodeuren.nl kunt u zelf uw perfecte combinatie van deuren en het systeem samenstellen.

Retrodeuren.nl - Fotografie Marc de Jong

Hollands vakmanschap

Bij retrodeuren.nl vindt u natuurlijk alleen de allerbeste stalen deuren. Daarbij moet u niet alleen denken aan een hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook aan een mooi uiterlijk van de deuren. Door de prachtige detaillering van het staal zullen de deuren een aanwinst voor uw woning zijn. U hoeft dus nooit meer naar een lelijke deur te kijken. “De deuren zijn een voorbeeld van écht Hollands vakmanschap”, aldus Jan. “De Retrosteel deuren worden allen voorzien van veiligheidsglas welke gemonteerd worden d.m.v. staal gelaste glasframes welke de gewenste authentieke uitstraling geven. Deze glasprofielen worden op maat gemaakt. Hiermee onderscheiden wij ons van diverse andere partijen die werken met aluminium frames en één glazen paneel.”

Retrodeuren.nl - Fotografie Marc de Jong

De specialist in stalen deuren

“Wij fabriceren de deuren in eigen huis, hierdoor kunnen wij aan elke wens van de klant voldoen. Voor elk budget en ieder huis- of kantoorinterieur”, legt Jan uit. “Wij maken unieke stalen taats-, scharnier- en schuifdeuren. Elke RAL-kleur is mogelijk, maar we zien dat vaak toch voor zwart wordt gekozen om het staal een extra industriële uitstraling te geven. Darnaast is de indeling van de deur voor iedereen aan te passen. Bijvoorbeeld grote glazen vakken of de onderkant van de deur van staal en daarboven glas. De mogelijkheden zijn heel divers en het is altijd maatwerk. Het is mooi om samen met de klant zijn of haar droom werkelijkheid te maken. Omdat we alles in eigen huis zelf organiseren kunnen wij niet alleen snel leveren, maar ook nog eens de beste prijs-/kwaliteitsverhouding garanderen. Bovendien hanteren we geen leveringskosten en geven we alle stalen deuren 15 jaar garantie.”

Synergie online en offline

Accountmanager Corino van der Hoeven legt uit dat het gemak voor de klant vooral zit in de combinatie tussen online en offline. “Maar natuurlijk verwelkomen we onze klanten graag in onze showroom welke niet alleen tijdens kantooruren geopend is, maar ook op afspraak ‘s avonds en in het weekend. Men kan hier het materiaal voelen en de verschillende opties qua deuren en beslag naast elkaar zien.” Als u dus van plan bent om binnenkort uw huis een make-over te geven, of als u uw huidige deuren wilt vervangen, dan zijn deze deuren van staal zeker een aanrader.

Retrodeuren.nl - Fotografie Marc de Jong

Retrodeuren.nl
Koperstraat 19, Zoetermeer
T. 088-1231800
www.retrodeuren.nl

Fotografie: Marc de Jong