De zonweringspecialist van Midden-Nederland

0
2841
Wonnink - Fotografie: Nico Brons

“Wij heten u welkom bij Wonnink Zonwering, al bijna 50 jaar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering”, vertelt Ries de Jong. “Wij bieden niet alleen maatwerk voor alle typen zonwering, maar ook voor rolluiken, terrasoverkappingen, raamdecoratie en horren. Bovendien leveren we verschillende besturingssystemen, tot het volledig bedienen van installaties in uw huis of werkplek via uw smartphone of tablet met het Somfy Home Motion systeem en/of het nieuwste PowerView® Motorisation van Luxaflex®. Met ons team van 38 medewerkers bedienen wij landelijk onze klanten waaronder verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen, overheden en uiteraard vele particulieren.”

Luxaflex Gallery shop

Sinds 2002 is Wonnink gevestigd aan de Siliciumweg 34 in Amersfoort (industrieterrein de Isselt) en heeft een grote showroom (280 m2) waarin u zich volledig kunt oriënteren op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Afgelopen jaar is de showroom geheel omgetoverd tot een waar Luxaflex indoor- en outdoor paradijs op het gebied van zonwering, buitenleven en raamdecoratie. “Nergens in Amersfoort, Soest, Leusden en Bunschoten is zo’n complete opstelling te vinden, waar onze adviseurs u graag van alle informatie voorzien.” Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaart u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in deze nieuwe Gallery shop. Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. In de Luxaflex® Gallery shop staat ‘licht’ centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. In de zeer uitgebreide Gallery shop kunt u de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Wonnink - Fotografie: Nico Brons

Powerview Motorisation

“PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening”, legt Ries uit. “Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang.”

Belevenis in Amersfoort

In de showroom in Amersfoort hoort, ziet en voelt u wat er allemaal mogelijk is. U proeft welke sfeer het uitstraalt en hoe het werkt. Door de informatiezuilen van Luxaflex zijn er mogelijkheden gecreëerd om interactief uw zonwering zelf samen te stellen.

Wonnink - Fotografie: Nico Brons

Uw product op maat

Bij een kopje koffie of thee kunt u op uw gemak de stalenboeken bekijken om uw ideale zonwering product op maat samen te stellen. “Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen komen wij zeker tot de ideale oplossing voor uw situatie. Daarom Wonnink!”

Wonnink Zonwering
Siliciumweg 34, Amersfoort
T. 033-4802244
www.wonnink.nl

Fotografie: Nico Brons